Ako nevesta neveste svadobné šaty darovala

Každá nevesta sníva o prekrásnej a unikátnej róbe, v ktorej si ju zapamätá každý hosť. Výberu preto neraz venuje svoju snahu, čas, ale i slzičky. Keď však nakoniec nájde „tie pravé“, v očiach sa jej zaiskria slzy šťastia. Vďaka májovej súťaži, ktorú pre vás portál nevesta.sk usporiadal v spolupráci s elektronickým obchodom eŠaty.sk, ste mohli svoje vysnívané svadobné alebo spoločenské šaty nájsť aj vy!
nevesta_esaty1_001

Podmienky pre účasť v tejto súťaži boli jednoduché. Stačilo, aby ste nám do diskusie napísali, ktoré šaty z ponuky elektronického obchodu eŠaty.sk sa vám páčia najviac. Šťastena sa nakoniec obrátila na našu čitateľku Zuzanu Medzihorskú, ktorú upútal model DIANE. „Do týchto šiat som sa zamilovala na prvý pohľad. Sú výstredné, čo zbožňujem, a nevšedné ako náš vzťah, keďže s partnerom sme boli celý život najlepší priatelia,“ hovorí výherkyňa.

 

Do svadobného salónu v Stupave, kde ju šaty čakali, vraj išla s obavami, či budú aj naživo také rozprávkové. „Boli však ešte kúzelnejšie ako na fotkách,“ píše šťastná Zuzka. „Keď som si ich obliekla, cítila som, že sú to ony. Milá pani vo svadobnom salóne ma potešila slovami, že tie šaty si ma našli, akoby ich vymysleli a ušili pre mňa. A dojatý pohľad mojich rodičov ma len utvrdil v tom, že som si vybrala správne.

 

Ak aj vy patríte medzi budúce nevesty a stále ste nenašli tie správne šaty, nenechajte si ujsť ďalšiu skvelú príležitosť, ktorú vám nevesta.sk a eŠaty.sk ponúkajú. Zapojte sa do súťaže o prekrásny, kvalitný a na vašu mieru vypracovaný model svadobných šiat!

 

V tejto i ďalších skvelých súťažiach na portáli nevesta.sk vám prajeme veľa šťastia! :)

 

Foto: súkromný archív Zuzany Medzihorskej

Dominika  | 21.7.2010, 11:00

Fotogaléria

nevesta_esaty1_002