Stále súťažíme o šaty!

Milé nevesty, družičky, svadobné mamy, ale aj všetky ostatné parádnice túžiace po prekrásnej róbe, ktorá vám sadne ako uliata. Keďže sme tu pre vás a naším cieľom je vaša absolútna spokojnosť, musíme vám pripomenúť, že ešte stále máte možnosť vyhrať svadobné alebo spoločenské šaty na mieru!
Svadobné šaty
sutaz_esaty_stale_sutazime

Už od 7. júla ste mohli na našom portáli zaregistrovať túto fantastickú možnosť ako získať prekrásne šaty podľa vlastného výberu z ponuky elektronického obchodu eŠaty.sk v hodnote 250 eur. Súťaž sme dokonca o niekoľko týždňov „pretiahli“, aby sme čo najviac čitateľkám dali šancu a čas zapojiť sa. No keďže všetkému raz musí byť koniec, aj táto súťaž sa blíži k svojmu záveru...

Ešte však nie je dôvod na smútok!

Ak ste sa doteraz nezapojili alebo vám k úplnej účasti v súťaži chýba nejaký ten krôčik, až do 9. septembra máte čas na to, aby ste splnili všetky podmienky:

1. Vypátrajte na stránkach esaty.sk odpovede na súťažné otázky.

2. Prostredníctvom súťažného formulára „eSaty“ zašlite odpovede do našej redakcie.

3. Zapojte sa do diskusie na tému „Svadobné šaty – vlastné alebo požičané?“.

 

Všetky súťažné otázky nájdete v našom úvodnom článku pod týmto odkazom.

 

Preto, ak chcete byť šťastnou majiteľkou vlastných svadobných alebo spoločenských šiat podobne ako naša čitateľka Zuzana, výherkyňa prvej súťaže, neváhajte ani minútu, čas sa kráti! A potom už iba so zasneným pohľadom preklikávajte ponuku internetového obchodu eŠaty a čakajte na náš verdikt zo žrebovania, ktoré sa uskutoční už 13. septembra.

 

Oficiálne pravidlá súťaže nájdete tu.

 

Veľa šťastia v tejto i ďalších súťažiach!

Vaša nevesta.sk

 

Foto: archív eŠaty.sk

Dominika  | 30.8.2010, 10:00