O mužoch a vzťahoch pre všetky ženy

Svieže, originálne, vtipné a úprimné. To sú slová, ktoré sa opakujú v reakciách spokojných čitateľov na jej knihy.
nevesta_iva_kucerova_sutaz

Nová slovenská autorka Iva Kučerová, spisovateľka, redaktorka, textárka, debutovala v minulom roku románom „Loviť alebo nebyť“. Tri priateľky, jedna túžba - milovať a byť milovaná. Ktorá z nás nehľadá lásku a netrápi sa, ak ju má? Kniha prináša príbeh skorotridsiatničky, ktorá túži po láske, no tá sa jej akosi vyhýba a jej dni stále napĺňajú len stretnutia s mužskými omylmi. A akoby toho nebolo málo, aj jej okolie a hlavne vlastná matka ju neustále týrajú otázkou: Prečo ešte stále nemáš chlapa? Prvotina, ktorú uviedla do sveta herečka Lucia Rózsa Hurajová, vyšla v päťtisícovom náklade a v dnešných dňoch je pre veľký čitateľský úspech pripravená už tretia dotlač.

 

Druhá kniha pod názvom „Nevidím, nepočujem, milujem“, bola opäť o vzťahoch, tento krát aj tých, ktoré sa odohrávajú na predných stránkach bulváru, a o hľadaní, avšak nielen toho pravého, ale aj vlastnej cesty. Môže byť láska skutočná, keď na ňu mieria svetlá reflektorov? Alebo je to všetko len jedna veľká hra... Na viac než tristo stranách sa odohráva život ženy, ktorá s veľkými predstavami vhupla do veľkého sveta s názvom šoubiznis a zistila, že v realite zamilovanosť nekončí vždy happy-endom. Román pokrstila speváčka Zdenka Predná a po vydaní sa mesiac držal v Top 10 bestselleroch na najpredávanejšom knižnom portáli.

 

Mladá autorka, ktorej nechýba nadhľad, humor a odvaha nazvať veci pravými menami a pozrieť sa nielen kriticky na mužov, ale aj sebakriticky na ženské pokolenie, momentálne dokončila svoju tretiu knihu, ktorá by sa mala objaviť na pultoch kníhkupectiev už čoskoro. Jej názov je „Muži, manželstvá a iné problémy“, hlavnou témou sú svadobné prípravy a hlavnou postavou, okolo ktorej sa všetko točí, budúca nevesta. Je ten, komu hovoríte svoje Áno, naozaj ten pravý? A stačí vôbec láska na to, aby sme boli v manželstve šťastné? Spoznáte príbeh ženy, ktorú čaká svadba a každodenná porcia lásky v manželskom prístave, až kým nezistí, že si odrazu nemôže byť ničím istá - a svojimi citmi už vôbec nie.

 

Štyri z vás môžu práve teraz získať jednu z doposiaľ vydaných kníh s osobným venovaním a podpisom autorky, ktorá každý týždeň prispieva stĺpčekom a svojím pohľadom na tému svadby aj na www.nevesta.sk, a fanúšikmi jej tvorby sa môžete stať aj na facebooku.
Okrem toho sa s ňou môžete aj osobne stretnúť - priamo na knižnom veľtrhu Bibliotéka. V nedeľu 7. novembra od 15.00 h sa na Pódiu 2 predstavia najúspešnejšie autorky vydavateľstva Motýľ, medzi ktoré patrí aj Iva Kučerová.

 

Ak si s nami chcete zasúťažiť o skvelé čítanie z pera Ivy Kučerovej, zodpovedajte jednoduchú otázku a jedna zo štyroch kníh s osobným venovaním môže byť práve vaša!

Viac o súťaži sa dozviete, ak kliknete na tento odkaz.

 


Foto:

Vydavateľstvo Motýľ

nevesta.sk | 4.11.2010, 10:00