Svadobná tlač pod jednou strechou

Vybrať lesklý či radšej matný štruktúrovaný papier? Možno aplikovať aj ozdobnú mašličku na podtrhnutie romantického rázu? A čo tak dať sa vyfotiť a použiť naše fotky? Toľko možností a len jedna správna... A kde nám to vlastne všetko pripravia? Tieto a mnohé ďalšie otázky si pri príprave svadobných oznámení určite kladiete aj vy.
nevesta_llstudio_1

Dobré grafické štúdio musí byť pripravené na každú situáciu a vedieť vám zodpovedať všetky otázky, s ktorými sa naň obrátite. LL studio – grafické štúdio a digitálna tlačiareň v jednom má pre svojich zákazníkov pripravených hneď niekoľko variantov služieb v oblasti tlače svadobných oznámení. V prípade, že si neviete poradiť, stačí si prezrieť základné produkty a určite na niečo príznačné pre vás oboch prídete. Profesionálni grafici vám potom pomôžu s úpravou detailov do finálnej podoby, aby bolo vaše oznámenie jedinečné.

nevesta_llstudio_2

Ak už istú predstavu o svojich svadobných oznámeniach máte, na stránkach LL studia môžete zadarmo využiť funkcionalitu tvorby on-line návrhu. A to nielen oznámenia, ale aj pozvánok na hostinu, menoviek na svadobný stôl, obálok s adresami a tiež návrh svadobného programu a menu. My vám odporúčame dať si záležať a nechať si vyrobiť celý set, pretože tlačoviny budú jednou z dôležitých maličkostí, ktoré vás budú reprezentovať a prezradia, či máte vkus a štýl. A veľmi často budú aj jedinou vecou, ktorá príbuzným a známym z vašej svadby ostane. Vyberáte si z množstva obrazových motívov a typov písma a dôležitý je tiež vhodný výber papiera. Dajte si pozor napríklad vtedy, ak chcete tlačiť fotografiu na štruktúrovaný papier – mohla by stratiť ostrosť. Vo veľkostiach oznámení je klasikou formát A6. Ak však budete chcieť tlačiť čokoľvek iné, pre LL studio nie je prekážkou nič od veľkosti vizitiek až po tlač na A3. Svoj návrh oznámenia si potom v štúdiu môžete vytlačiť a vziať domov, aby sa vám „uležal v hlave“.

nevesta_llstudio_3

V prípade, že ste do vienka dostali aj štipku výtvarného talentu, bez obáv môžete skúsiť vytvoriť svoj vlastný grafický návrh. LL studio vám ho opäť skúšobne vytlačí a na základe tlačenej podoby už budete vedieť zhodnotiť, či vám zámer vyšiel. Ak áno, stačí využiť on-line kalkuláciu tlače, vybrať ten správny typ a formát papiera (najlepšie priamo v štúdiu) a v závislosti od rozsahu vašej  objednávky môžete mať svoje svadobné oznámenia, menovky aj pozvania k svadobnému stolu už za týždeň, maximálne však do desiatich pracovných dní doma.

 

Ku každej zo spomenutých alternatív môžete využiť aj špeciálnu službu LL studia – fotografovanie. Profesionálny fotograf s vami nafotí 30 až 60 záberov, z ktorých si môžete vybrať originálny, nevesta_llstudio_4výstižný a najmä osobnejší motív na svoje oznámenie. Samozrejme, nie je problém priniesť aj vlastné fotky, v takom prípade grafici odporúčajú rozlíšenie minimálne 260dpi, aby váš obrázok vo finálnej verzii nepôsobil nekvalitne.

 

Ak vás ponuka LL studia zaujala a potrebovali by ste odbornú grafickú pomoc aj v inej než svadobnej oblasti, určite vás poteší, že toto štúdio ponúka aj mnohé ďalšie služby v oblasti grafiky, dizajnu a tlače. Skupina šikovných profesionálov pre vás vytvorí 3D vizualizácie, dizajn webstránok, spracuje videá a flashe, grafické návrhy fotoalbumov, fotokalendáre, PF a vianočné pozdravy či tlač fotografií. Všetko pod sloganom: „Jedinečné a originálne. Vaše.“ Môžete sa na nich obrátiť napríklad s tlačou vianočných pozdravov a kalendárikov na nasledujúci rok, na čo je práve najvhodnejší čas.

 

Do všetkých grafických projektov, či už si lámete hlavu nad svadobnými oznámeniami, alebo novoročnými pohľadnicami, vám nevesta.sk praje veľa inšpirácie!

 

Foto: svadobné oznámenia z produkcie grafického štúdia LL studio

Dominika  | 29.10.2010, 10:00