Na webe je nová nevesta!

Milí naši čitatelia a čitateľky! Mám veľkú radosť, že vás môžem privítať na novom portáli nevesta.sk! Naším cieľom je, aby ste tu vždy našli zaujímavé články, informácie a rady nielen zo sveta svadieb a organizácie, ale aj čítanie o láske, vzťahoch a kráse.
nevesta_sprava

Mám radosť, že po čase, kedy sme na vzniku tohto portálu intenzívne pracovali, vás môžem pozvať na klikanie, hľadanie, čítanie, ale aj diskusiu o všetkom, čo vás zaujíma.

 

Na vyhľadávanie informácií vám bude slúžiť Katalóg firiem, v ktorom sú firmy prehľadne usporiadané podľa oblasti svojej činnosti.

 

Srdečne vás pozývam na návštevu do našej Poradne, kde na vaše otázky radi odpovedia renomovaní odborníci: psychologička PhDr. Pavla Nôtová, PhD., dermatovenerologička MUDr. Michaela Dubčeková a gynekológ-pôrodník MUDr. Peter Hrabčák. V právnych záležitostiach vám poradí právnička, Mgr. Veronika Bolješiková.

Svadobná koordinátorka portálu nevesta.sk, Mgr. Lucia Kulihová, bude pripravená riešiť nástrahy organizácie svadieb. Rada vám poradí a odpovie na vaše otázky.

Spisovateľka Iva Kučerová sa s vami bude vo svojom stĺpčeku deliť o svoj pohľad na svet, na lásku a, samozrejme, na mužov a naše vzťahy s nimi. Dúfam, že sa pobavíte.

 

Taktiež vám odporúčam Diskusné fórum, ktoré je len a len vaše - môžete si vymieňať skúsenosti a tipy s organizovaním svadby, ale aj len tak, nezáväzne sa porozprávať o čomkoľvek, čo vás zaujíma.

 

Náš tím a redakcia je tu len pre vás! Chceme prinášať obsah, ktorý vás zaujíma a preto budeme netrpezlivo čakať na vaše námety a témy na adrese redakcia@nevesta.sk.

 

Sledujte náš portál každý deň a tešte sa na rôzne súťaže a akcie, ktoré pre vás budeme prinášať. Určite na ne upozorníme tu, v Aktualitách.

 

Ak chcete kúpiť alebo predať nejaké svadobné vecičky, nech sa páči - k dispozícii je vám Bazár

 

Portál budeme obsahovo stále zdokonaľovať, po čase pridáme aj ďalšie jeho funkcie. 

 

Želám vám príjemné chvíle, strávené na portáli nevesta.sk.

 

Eva Grznáriková

manažérka portálu (a ex-nevesta:-)

eva  | 28.2.2010, 07:10