Svadobné oznámenia made at home

Svadobné oznámenia prezentujú snúbencov, sú ukážkou ich originality a v niektorých prípadoch aj veľkej fantázie. Mladomanželia Potockí si svoje oznámenia vyrobili úplne sami.
nevesta_oznamenia_potocki

Pred svadbou sme na internete pozerali oznamká, všetky boli takmer rovnaké a hlavne obyčajné, tak sme si ich vyrobili sami,“ hovorí nevesta Mária Potocká. Nápady a materiály čerpali opäť na internete. „Posťahovala som si obrázky, teraz už manžel Peťko mi ich poupravoval, vytlačili sme ich, zašli do papiernictva a spravili si oznámenia.“ Asi osemdesiat oznámení vyrábali mladí snúbenci počas voľných večerov, výroba jedného trvala vraj len chvíľku.

nevesta_oznamenia_potocki_1

Uzdu fantázii Potockí popustili aj pri vymýšľaní veršíka na oznámenia:

 

MP Štúdio entertainment uvádza veľkofilm

„Ako neujsť spred oltára“

Romantická komédia o dvoch zaľúbených z čias svetovej krízy ako Ona zbalila jeho a On ju požiadal o ruku... Podarí sa im dotiahnuť plánovanú akciu k happy endu?

Nenechajte si ujsť hit tohto leta. Príďte si pozrieť... už čoskoro... v jedinečnej predpremiére 17. júla 2010 o 16.47 v Rímskokatolíckom kostole Nanebovzatia Panny Márie v Župkove.

(GPS súradnice: N48° 30.720' E18° 39,065')

PS: Oznámenie je zároveň aj VIP pozvánka na recepciu konajúcu sa po predstavení. Preto odporúčame minimálne dva dni nejesť a nepiť. Tešíme sa na Vás.

 

Pozrite si v našej galérii fotografie originálnych svadobných oznámení, zhotovených šikovnými rukami dnes už manželov Potockých, a neváhajte sa inšpirovať. :)

 

Foto: ručne zhotovené svadobné oznámenia manželov Potockých

Lenka  | 28.2.2011, 20:00

Fotogaléria

nevesta_oznamenia_potocki_2nevesta_oznamenia_1nevesta_oznamenia_2nevesta_oznamenia_3nevesta_oznamenia_4nevesta_oznamenia_5nevesta_oznamenia_potocki_2nevesta_oznamenia_1nevesta_oznamenia_2nevesta_oznamenia_3nevesta_oznamenia_4nevesta_oznamenia_5nevesta_oznamenia_potocki_2nevesta_oznamenia_1nevesta_oznamenia_2nevesta_oznamenia_3nevesta_oznamenia_4nevesta_oznamenia_5nevesta_oznamenia_potocki_2nevesta_oznamenia_1nevesta_oznamenia_2nevesta_oznamenia_3nevesta_oznamenia_4nevesta_oznamenia_5nevesta_oznamenia_potocki_2nevesta_oznamenia_1nevesta_oznamenia_2nevesta_oznamenia_3nevesta_oznamenia_4nevesta_oznamenia_5nevesta_oznamenia_potocki_2nevesta_oznamenia_1nevesta_oznamenia_2nevesta_oznamenia_3nevesta_oznamenia_4nevesta_oznamenia_5