Netradičné svadobné oznámenia

Už si nemusíte vyberať z katalógu, z niekoľkých predtlačených vzorov a mať svadobné oznámenia ako tisíc iných párov. Ste jedineční, vaša svadba takou bude tiež, a preto máte právo na jedinečné svadobné oznámenie!
Svadobné oznámenie Človeče, nehnevaj sa!
nevesta_llstudio_5

Už ste vyrástli z klišé v podobe vizitkového papiera a textu v striebornej kurzíve? Možnosti v ponuke svadobných tlačovín sa rozrástli do enormných rozmerov, takže ani tá najbláznivejšia dvojica nebude mať problém s vytvorením originálnych svadobných oznámení. Stačí trošku popremýšľať, čo vás ako pár vystihuje, v akom duchu sa bude niesť váš veľký deň a čím by ste chceli svojich blízkych prekvapiť. Máme pre vás niekoľko tipov, ktorými okoliu naznačíte, že vaša svadba bude niečo extra!

 

Ak chcete niečo nové, no predsa patríte skôr ku klasikom, možno vás osloví v súčasnosti veľmi obľúbená vektorová grafika. Charakterizujú ju čisté línie, kvetové motívy a „slimáčikové“ zdobenie a jej výhodou je, že sa hodí aj na veľkoformátovú tlač.

nevesta_llstudio_6

Aby nikto z pozvaných nezabudol, kedy a kam sa má na váš sobáš dostaviť, pripomeňte mu to oznámením v podobe kalendára so zakrúžkovaným dátumom. Veselým nápadom je aj vizuál letenky či lístka do kina, kde sú síce informácie podané stručne, no zato celkovým nápadom zaujmete. A navyše, takouto formou sa termín vašej svadby každému vryje do pamäte a budete mať istotu, že v tento veľký okamih pri vás nebude chýbať nik dôležitý.

 

Ozvláštniť svadobné tlačoviny môžete aj výberom nevšedného materiálu. Grafické štúdio LL studio má vo svojom sídle k dispozícii bohaté vzorkovníky, a to nielen exkluzívnych papierov, ale aj textílií, ktoré sú skvelou novinkou vo výrobe svadobných oznámení. Vyniknú ako zaujímavý prvok a dodajú tlačovinám kus elegancie.

 

Možno ste sa už stretli s oznámením v podobe pohľadnice, ktoré je vďaka vašej spoločnej fotografii príjemne osobné. A čo tak dať si vytvoriť spoločnú karikatúru a pobaviť ňou všetkých adresátov? Alebo im svoje rozhodnutie vydať sa na spoločnú životnú cestu naznačte motívom z hry „Človeče, nehnevaj sa!“ či imitáciou plagátu k známemu filmu.

nevesta_llstudio_7

Pri tvorbe svadobných oznámení nezabudnite ani na pozvánky na hostinu, menovky na svadobný stôl, obálky s adresami, svadobný program a menu. Odporúčame vám pri všetkých dodržať jednotný štýl, teda ak si na oznámenia vyberiete vektorovú grafiku, použite ju aj na ostatných tlačovinách. Vo svete je „in“ práve prísne rešpektovanie vybratej kombinácie farieb a štýlu na celom svadobnom sete, od oznámení až po ďakovné kartičky pre hostí.

 

Ak sa obrátite na profesionálov z LL studia, nehrozí vám žiadne „tlačové faux pas“. Odborníci vám totiž okrem precíznej práce ponúknu aj pridanú hodnotu – pohľad nezaujatej osoby. Práve ten býva tou najdôležitejšou ingredienciou, keďže počas svadobných príprav musíte v hlave nosiť toľko ponúk, výberov a rozhodnutí, že sa môžete nechať strhnúť do mierneho nevkusu. A tomu sa chce predsa vyhnúť každý svadobný pár.

 

Inšpirujte sa našou galériou a určite aj vy prídete na originálny nápad, ktorým svojim blízkym zvestujete vaše rozhodnutie vstúpiť do stavu manželského. My vám budeme držať palce – k výrobe tlačovín aj k spoločnému životu!

 

Foto: svadobné oznámenia z produkcie grafického štúdia LL studio

Dominika  | 17.12.2010, 09:00

Fotogaléria

nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4nevesta_llstudio_12nevesta_llstudio_11nevesta_llstudio_10nevesta_llstudio_8nevesta_llstudio_2nevesta_llstudio_9nevesta_llstudio_3nevesta_llstudio_1nevesta_llstudio_4