Matuščinovci sú už štyria

Do krásnej hereckej rodiny Braňa a Klaudie Matuščinovcov pribudol v októbri nový člen. Štvorročný Branko má malú sestričku Marínu.
nevesta_matuscinovci_010

Marína Matuščinová sa narodila ako 51 cm dlhé a 3790 gramové bábätko cisárskym rezom. „Tým, že som rodila už druhýkrát, bola som pripravenejšia, skúsenejšia a vedela som, čo ma čaká. Pri Brankovi som sa dala uspať úplne, tentokrát som ale bola pri vedomí, takže som maličkú hneď videla aj počula. Bol to krásny zážitok, silný a emočný,“ spomína si na pôrod šťastná mamička Klaudia Matuščinová Kolembusová. Hrdý otecko Braňo videl dcérku hneď po narodení a už teraz si predstavuje jej budúcich ženíchov.

nevesta_matuscinovci_011

Meno Marína mali herci Divadla Andreja Bagara vybraté už na začiatku tehotenstva pri našom rozhovore. „Výber mena má pre nás hneď niekoľko významov. Ja som sa narodila 8. decembra, kedy má Marína meniny, takže to bolo krásne spojenie, že budeme naraz oslavovať, keďže aj manžel s Brankom oslavujú naraz meniny. Okrem toho mám veľmi blízky vzťah k Banskej Štiavnici, keďže sa tam narodila moja mama a ako vieme, nevesta_matuscinovci_012Andrej Sládkovič bol zamilovaný do Maríny, ktorá bývala práve v tomto meste. Marína je veľmi netradičné meno na dnešnú dobu a ja som rada, že naša dcérka sa bude takto odlišovať od iných,“ vysvetľuje Klaudia.

 

Branko sa stal ochrancom svojej sestričky až po nejakom čase. „Najskôr sa hanbil a prvý týždeň, ktorý sme boli s maličkou doma bol taký zvláštny. Branko mal trošku problém sa s tým zžiť, nejako spracovával to, že už nie je sám. Ale teraz ju zbožňuje. Ani mucha nemôže okolo nej preletieť. Nedal by ju za nič na svete,“ usmieva sa Klaudia. Tehotenstvo aj pôrod prebehol bez problémov. Plánuje sa rodinka rozšíriť aj o ďalších členov? „Je ešte asi čerstvé niečo plánovať, ale ak mi to zdravotný stav dovolí, ja by som ešte veľmi rada mala nejaké detičky. Maličká Marína je neporovnateľne lepšie bábätko ako Branko, ktorý nás trošku potrápil. Je zlatunká a dobručká,“ ukončuje rozhovor dvojnásobná mamička.

 

 

Foto: súkromný archív Matuščinovcov

Lenka  | 6.1.2011, 11:00

Fotogaléria

nevesta_matuscinovci_013