Odpoveď vám pošepká Dior

Áno, ano, yes, ja, sí, oui... V ktorom jazyku to krásne slovíčko, ktorým potvrdzujete svoju lásku a oddanosť mužovi svojho života pri oltári, znie najlepšie? Jednoznačne vo francúzštine. A Dior to vie tiež!
nevesta_dior_oui_1_upr

Kolekciu šperkov „Oui“ tvoria okrem prsteňov aj náhrdelníky, náušnice a prívesky. Kde inde ako na prste však bude vaše Áno tak krásne kričať do sveta? Pod exkluzívnou kolekciou je podpísaná Victoire de  Castellane, ktorá chcela zvýrazniť najmä romantickosť samotného svadobného dňa a luxus obrúčok či snubných prsteňov. V kolekcii sú dva typy prsteňov: buď vám prsteň z osemnásťkarátového ružového, žltého či bieleho zlata objíme prst s ručne písaným nápisom Oui, pričom brilianty zdobia celý nápis alebo len bodku nad písmenom i alebo nápis z rovnakého materiálu objíma ametyst, akvamarín, beryl alebo iné drahé kamene.
No môžete odpovedať na otázku „Vezmeš si ma?“ inak ako „Oui“? :)

 

Foto: Dior

Lenka  | 3.3.2011, 12:00

Fotogaléria

nevesta_dior_oui_2_uprnevesta_dior_oui_3_uprnevesta_dior_oui_4_uprnevesta_dior_oui_5_uprnevesta_dior_oui_uprnevesta_dior_oui_2_uprnevesta_dior_oui_3_uprnevesta_dior_oui_4_uprnevesta_dior_oui_5_uprnevesta_dior_oui_uprnevesta_dior_oui_2_uprnevesta_dior_oui_3_uprnevesta_dior_oui_4_uprnevesta_dior_oui_5_uprnevesta_dior_oui_uprnevesta_dior_oui_2_uprnevesta_dior_oui_3_uprnevesta_dior_oui_4_uprnevesta_dior_oui_5_uprnevesta_dior_oui_uprnevesta_dior_oui_2_uprnevesta_dior_oui_3_uprnevesta_dior_oui_4_uprnevesta_dior_oui_5_uprnevesta_dior_oui_upr