Vyberte si svoj dokonalý look so šperkom od ALO diamonds!

Neviem, aká je vaša predstava dokonalosti. Tá moja je o jednoduchosti, elegancii, čistote a hlavne štýle ženy... Nevesta oblečená v svadobných šatách by mala byť krásna a svojím "lookom" reprezentovať to, aká je. Svadobné šaty a šperky nosiť tak nenútene, akoby sa v nich už narodila. Asi neexistuje jednoduchý recept, ako to dosiahnuť, ale ak začnete s nami v tomto článku, myslím, že budete mať chuť nájsť to pravé a štýlové práve pre seba.
carolina_herrera

Je len niekoľko príležitostí v živote ženy, keď sa môže cítiť skutočne jedinečná a výnimočná. Zásnuby a svadba k nim rozhodne patria. Sú to neopakovateľné chvíle, na ktoré sa nezabúda a na ktorých túžia ženy vyzerať neodolateľne a neprehliadnuteľne.

 

Ak ste alebo sa stanete majiteľkou luxusného šperku od Alo Diamonds, gratulujeme! Potom sa ale určite začnete zaoberať otázkou: Čo si k nemu oblečiem?

 

My sme pre vás zostavili niekoľko nápadov a tipov, z ktorých sa môžete inšpirovať.

 

NÁDYCH NOSTALGIE

Luxusná briliantová brošňa Alo Aurelia si rozhodne zaslúži, aby vynikla tentokrát v netradičnej úlohe. Nechajte ju zaskvieť sa vo vašich vlasoch, "in" sú výčesy a hladké drdoly. Zvoľte k nej šaty s puncom nevinnosti, starých čias a pôsobivej elegancie. Tie na obrázku sú z dielne slovenskej módnej návrhárky Odette Fedorovej.

 

odette_fedorova_kolaz

 

NESMRTEĽNÉ PERLY

Ak ste majiteľkou nežných perlových náušníc (napr. Alo Grande), gratulujeme! Tento zázračný kúsok totiž nikdy nepodľahne módnym trendom, v perlových náušniciach budete vždy jedinečná. Keďže ich tajomstvo spočíva v ich jednoduchosti a elegancii, efekt je práve preto taký impozantný. K takýmto perlám si môžete dovoliť svadobné šaty s ozdobnejšími prvkami.

pronovias_5

 

KRÁSNA LABUŤ

Jeden z najrešpektovanejších návrhárov módneho sveta Oscar de la Renta vo svojej najnovšej kolekcii vytvoril snové šaty s hodvábnym korzetom a doslova labuťou sukňou. Ak si ich oblečiete ako nevesta, nádherný labutí krk zvýraznia visiacie diamantové náušnice. Ak preberáte úlohu družičky, efekt dychberúcej elegancie dosiahnete náušnicami vo všetkých odtieňoch neba s nádhernými topázmi Alo Logan, Alo Siriena alebo pôsobivými diamantovými náušnicami Alo Diadora či Alo Ceremonial. 

oscar_de_la_renta2

 

KARMÍNOVÁ VÁŠEŇ

Z dielne módneho domu Jordi Dalmau vyšli svadobné šaty vo výraznej červenej pre odvážnejšie nevesty alebo pre družičky. Ak zvolíte visiace diamantové náušnice (Alo Belvedere), váš krk a dekolt bude mimoriadne sexi. 

Na svoj zásnubný prsteň Alo Monarch nesmiete zabudnúť ani vo svadobný deň, dajte si ho však na inú ruku, než na ktorú vám budúci manžel navlečie obrúčku. 

jordi_dalmau_kolaz

 

A LA MORSKÁ PANNA

Visiace náušnice z morských perál s diamantami Alo Charme sú šperkom, ktorý sa dedí z generácie na generáciu. Noste ich preto s hrdosťou a šarmom. Oscar de la Renta zhmotnil predstavu dokonalej ženskej siluety do svadobných šiat kolekcie 2011 z taftu a organzy. Týmto duom sa váš deň D stane dokonalým. 

oscar_de_la_renta_1

 

IVORY LADY

Perlový náhrdelník ako neodmysliteľný doplnok dámy preslávila už Coco Chanel. Pri náhrdelníku Alo Lady Diana hoďte staré povery, že perly vám prinesú slzy, s ľahkosťou za hlavu. Nie je totiž nežnejší šperk pre nevestu, ako perlový. Dokonale sa hodí k svadobným šatám Pronovias s odhaleným dekoltom. Farbu šiat prispôsobte farbe vašich perál - v tomto prípade sme zvolili odtieň ivory, ktorý zaznamenáva medzi nevestami veľký boom.pronovias_1

BYŤ "CHIC"

Ak sa oblečiete do šiat od módneho čarodejníka Oscara de la Rentu, slovo "chic" bude pre vás naozaj zaväzujúce. Zvlnené šifónové šaty bez ramienok s efektnými pásmi si priam žiadajú náramok - vezmite si napr. diamantový Alo Chicago alebo diamantovo-perlový Alo Eleanor. Ak inklinujete k jemným, zato rovnako exkluzívnym ozdobám, vezmite si perlový prívesok s diamantami Alo Caramba

  oscar_de_la_renta_3

 

 

Náš tip na záver: Na výber a skúšku svadobných šiat si vezmite presne tie šperky, ktoré chcete mať na sebe aj vo svadobný deň. Nespoliehajte sa len na svoj dobrý vkus a pamäť - môže vás totiž prekvapiť mierne odlišný odtieň šiat alebo topánok alebo iný celkový efekt, ako ste si predstavovali.  

  

No nie sú tie svadobné prípravy úžasné???

 


Titulka: Šaty Carolina Herrera, diamantový prsteň Alo Hilary, Alo Midnight rose, saténová listová kabelka Valentino

Foto na titulke: Alo Diamonds, archív značiek

Foto v článku: Alo Diamonds, Odette Fedorová, archív značiek 

eva  | 10.5.2011, 11:00

Fotogaléria

alo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanoralo_hilaryalo_midnight_rosealo_lady_dianaalo_sirienaalo_diadoraalo_aquaticalo_ramadaalo_grandealo_chicagoalo_eleanor