Kráľovská svadba aj pre verejnosť

Ešte stále ste si nenašli v schránke pozvánku na svadbu storočia? Nezúfajte. Spoločnosť Eurolines pripravila práve pre vás špeciálnu ponuku. Cestu do Londýna a späť so zľavou až 25 %. Neváhajte, zoberte si voľno z práce a vychutnajte si jedinečnú atmosféru naživo.
london_kempinski_upr1

Westminsterské opátstvo v Londýne, v ktorom sa vydávala kráľovná Alžbeta II. a v roku 1997 sa konal pohreb princeznej Diany, zažije 29. 4. 2011 oslavu storočia. Kráľovská rodina sa nevie dočkať termínu svadby. A nielen oni. Prípravy sú v plnom prúde a do Londýna sa chystajú davy turistov z celého sveta. 

Svadbu princa Williama a Kate Middleton môžete v Londýne prežívať v luxuse aj bez toho, aby ste boli na zozname pozvaných hostí. Môžete sa napríklad zúčastniť párty pri príležitosti svadby storočia v päťhviezdičkovom hoteli Stafford London by Kempinski. Nachádza sa len pár krokov od historického Buckinghamského paláca a povráva sa, že je navštevovaný samotnou kráľovskou rodinou. Slávne vínne pivnice, ktoré sú pod hotelom, boli vraj kedysi podzemnými chodbami vedúcimi do kráľovského paláca. Je stelesnením anglickosti - nádhernej kombinácie klasickej tradície, nadčasovej elegancie a luxusných vymožeností modernej doby.

 

london_kempinski_upr


Luxusný hotel bude túto mimoriadnu udalosť oslavovať na nádvorí s možnosťou sledovania na veľkoplošnej obrazovke. Podávať sa bude klasická britská kuchyňa a tie najlepšie koktaily. Kráľovský prípitok bude dosť netradičný. Pozostávať bude zo zmesi Chambord likéru a vanilkovej vodky s čiernymi malinami. Vstupenky zahŕňajú veľkoplošné premietanie, jedlo a nápoje.

 

london_kempinski_upr2


Či už strávite tento veľkolepý deň priamo v Londýne, alebo tradične pred televíznymi obrazovkami, rozhodne si túto udalosť nenechajte ujsť.

 

Foto: The Stafford London by Kempinski, internet

 


 

Veronika | 19.3.2011, 09:00