Kráľovská svadba - z lega

Windsorský Legoland oslávil svoje pätnáste narodeniny netradične – veľkolepou kráľovskou svadbou. Ako inak, celou vybudovanou z obľúbenej detskej stavebnice.
nevesta_kralovska_svadba_lego_3

Scenéria pred Buckinghamským palácom, vybudovanie ktorej trvalo talentovaným tvorcom približne tridsať hodín a spotrebovali na ňu 10 tisíc kúskov stavebnice, vyzerá takmer ako reálna. Môžeme čakať, že 29. apríla po návrate mladomanželského páru zo sobášneho obradu vo Westminster Abbey to bude pred sídlom britskej kráľovskej rodiny vyzerať presne tak, ako na záberoch z Legolandu.

nevesta_kralovska_svadba_lego_4

Či sa tvorcovia trafili a dizajn skutočných šiat nevesty bude rovnaký ako na „legovej“ Kate, ešte nevieme. Dokonale však vystihli celebritných hostí, ktorí sa na kráľovskej svadbe majú zúčastniť. Na fotografiách môžeme za novomanželmi vidieť tehotnú Victoriu Beckham s manželom Davidom či veselo mávajúceho Eltona Johna v extravagantnom bielom klobúčiku.

 

Foto: internet

Dominika  | 9.4.2011, 09:00

Fotogaléria

nevesta_kralovska_svadba_lego_1nevesta_kralovska_svadba_lego_2nevesta_kralovska_svadba_lego_1nevesta_kralovska_svadba_lego_2