Oblečte sa do kvapaliny!

Fantázii sa medze nekladú a v módnom priemysle to platí dvojnásobne. Módny dizajnér Christopher Kane opäť prišiel s prevratným nápadom.
kane_kvapalina2

Podľa Tammy Kane, kolegyne, spoluzakladateľky značky a sestry návrhára v jednej osobe, sa táto módna kolekcia usiluje nájsť taký typ materiálu, z ktorého ešte nikdy nič vyrobené nebolo. Tak vznikla myšlienka na výrobu plastu, ktorý bude naplnený kvapalinou. Tekutina je mixom rastlinného oleja a glycerínu.

kane_kvapalina3


Celá kolekcia vôbec nepôsobí plasticky a ani umelo. Je elegantná vďaka opakujúcim sa vzorom, ktoré sa skladajú z do seba zapadajúcich štvorcov. Tie sa postupne k stredu odevu zmenšujú.

Kolekciu reprezentujú rovné úzke sukne v dĺžke po kolená, úzke nohavice, svetríky a v neposlednom rade modely šiat s hlbokým výstrihom, ktorý je zdobený  vlnitým „tekutým“ lemovaním. Okrem nich kolekciu dotvárajú rovnakým spôsobom vyrobené listovky do ruky.


 



Christopher Kane

Škótsky dizajnér sa narodil v roku 1982. So svojou sestrou Tammy Kane založili v roku 2006  rovnomennú značku. Svoju premiéru uviedli v roku 2007. Christopher Kane je vo svete známy jeho nečakaným zdobením látok. V roku 2009 zaujal modelmi kožených sukní a šiat v čiernej farbe a vo výrazných farebných odtieňoch. Donatella Versace, ktorá je týmto mladým návrhárom okúzlená, ho zrovnáva so svojím mladším bratom Giannim Versace. Christophera Kana obľubujú aj celebrity ako Kate Moss, Kylie Minoque alebo Lily Allen.
 
Foto: Style.com

Veronika  | 12.4.2011, 09:00

Fotogaléria

kane_kvapalina1kane_kvapalina3kane_kvapalina4kane_kvapalina1kane_kvapalina3kane_kvapalina4kane_kvapalina1kane_kvapalina3kane_kvapalina4