Vintage šaty od slovenskej autorky

Mnohé budúce nevesty premýšľajú nad netradičným poňatím svojho blížiaceho sa svadobného dňa. Čoraz väčšej obľube sa tak teší nielen moderný štýl, ale aj návrat k časom minulým. Svadobné šaty ako z truhlice starej mamy, z ktorých dýcha nostalgia a nežná krása ponúka aj slovenský trh, napríklad návrhárka Zdenka Krivdová.
vintage_saty_od_slovenskej_autorky_1

Jednoduché, ale efektné šaty prevažne z prírodných materiálov potešia každú romantickú dušu. Vyžaruje z nich jemnosť, éterickosť a priam rozprávková atmosféra. V okamžiku sa z vás stane princezná a tie predsa vždy žili šťastne, až kým nepomreli... Možno aj to je dôvod, prečo sa vintage ako štýl, ktorý je charakteristický historickým pôvodom, stáva takým obľúbeným. Veď ak takéto modely priniesli šťastie princeznám a pred pár desiatkami rokov aj našim prastarým a starým mamám, oplatí sa staviť na istotu ;-).

 

Foto: Twigi

Zuzi | 16.5.2011, 10:00

Fotogaléria

vintage_saty_od_slovenskej_autorky_7vintage_saty_od_slovenskej_autorky_2vintage_saty_od_slovenskej_autorky_3vintage_saty_od_slovenskej_autorky_6vintage_saty_od_slovenskej_autorky_5vintage_saty_od_slovenskej_autorky_4vintage_saty_od_slovenskej_autorky_7vintage_saty_od_slovenskej_autorky_2vintage_saty_od_slovenskej_autorky_3vintage_saty_od_slovenskej_autorky_6vintage_saty_od_slovenskej_autorky_5vintage_saty_od_slovenskej_autorky_4vintage_saty_od_slovenskej_autorky_7vintage_saty_od_slovenskej_autorky_2vintage_saty_od_slovenskej_autorky_3vintage_saty_od_slovenskej_autorky_6vintage_saty_od_slovenskej_autorky_5vintage_saty_od_slovenskej_autorky_4vintage_saty_od_slovenskej_autorky_7vintage_saty_od_slovenskej_autorky_2vintage_saty_od_slovenskej_autorky_3vintage_saty_od_slovenskej_autorky_6vintage_saty_od_slovenskej_autorky_5vintage_saty_od_slovenskej_autorky_4vintage_saty_od_slovenskej_autorky_7vintage_saty_od_slovenskej_autorky_2vintage_saty_od_slovenskej_autorky_3vintage_saty_od_slovenskej_autorky_6vintage_saty_od_slovenskej_autorky_5vintage_saty_od_slovenskej_autorky_4vintage_saty_od_slovenskej_autorky_7vintage_saty_od_slovenskej_autorky_2vintage_saty_od_slovenskej_autorky_3vintage_saty_od_slovenskej_autorky_6vintage_saty_od_slovenskej_autorky_5vintage_saty_od_slovenskej_autorky_4