Prehliadka Prêt-à-porter v znamení punku

Francúzska značka Prêt-à-porter priniesla novú kolekciu na jar/leto 2011. Tento rok bude svetu módy vládnuť extravagantná punková ležérnosť. Medzi výstrednými modelmi však nájdete aj zaujímavé spoločenské šaty, v ktorých vás určite nikto neprehliadne.
pret_a_porter1

Počas prehliadky, ktorú otvorila americká speváčka Beth Dittová, známa svojou plnoštíhlou postavou, si hostia nasadili 3D okuliare, aby mohli dokonale oceniť zaujímavú potlač na jednotlivých modeloch.

 

spevacka_beth_ditt

 

Módny návrhár Jean-Paul Gaultier vytvoril zaujímavú a výraznú farebnú trojkombináciu, keďže jeho modely sú ohnivým spojením troch silných farieb, čiernej, červenej a bielej.

 

pret_a_porter2

 

Gaultier využil krásu čierneho hodvábu a vyzývavosť čiernej čipky a dôležitým prvkom sú aj vzorované či sieťované pančuchy, vďaka ktorým sú modely ženské a drsné zároveň.

Okrem toho v novej kolekcii predstavil aj niekoľko kúskov inšpirovaných jarnou prírodou, a tak bolo mólo chvíľku zaplavené sviežimi zelenými modelmi s rastlinnými vzormi, doplnenými bielučkými lodičkami.

 

pret_a_porter3

 

Drzý výraz dodávajú modelkám vysoké šnurovacie topánky, strapaté účesy a výrazne doplnky. Široké opasky, množstvo náramkov a šatky okolo krku, to všetko využil Gaultier pri svojej novej kolekcii. Ak máte odvahu, inšpirujte sa netradičnými modelmi a určite budete hviezdou večera.

 

Foto: Gaultier

 

Petra  | 3.5.2011, 10:20