Manuel Mota navrhol šaty pre Kate

Kráľovské svadby bývajú vždy veľkolepou udalosťou, ktorú sleduje celý svet. Vzduchom sa šíria novinky, čo bude mať nevesta na sebe, aká bude výzdoba, z čoho budú vyrobené obrúčky... V súčasnosti je témou číslo jeden svadba anglického korunného princa Williama s Kate Middleton. A čo môže byť pre vás, čitateľky najviac zaujímavé? No predsa svadobné šaty.
pronovias_kate

Tie sa nevyhnú ostrému oku verejnosti, a preto sme aj my zvedaví, v čom sa krásna Kate objaví pred oltárom. Šaty budú bezpochyby novým módnym hitom, ako je v poslednom období aj samotná nevesta. Všade, kde sa objaví, je jej oblečenie podrobené kritike a zatiaľ v nej obstáva na výbornú.

 

pronovias_kate_1

 

Ako budú šaty vyzerať, je ešte stále tajomstvom, no kreatívny riaditeľ módnej značky Pronovias Manuel Mota navrhol tri modely, ktoré sú inšpirované touto udalosťou a v neposlednom rade samotnou Kate. Podľa neho by práve v takých modeloch mala stáť pred oltárom. Či niečo z toho bude obsahovať konečný výsledok, sa budeme musieť nechať prekvapiť, pretože výsadu  navrhnúť kráľovské svadobné šaty dostala Sarah Burton, hlavná dizajnérka módneho domu Alexander McQueen.

 

Foto: confetti.co.uk

 

Silvia | 13.4.2011, 12:00