Katine svadobné prípravy

S blížiacim sa termínom svojej svadby Kate Middletonová nelení a okrem dokonale utajenej tvorby svadobných šiat pokračuje aj v ďalších prípravách na svoj veľký deň.
nevesta_kate_william_04

Po vyše mesiaci sa na verejnosť dostalo, že začiatkom marca Kate tajne prijala sviatosť prvého svätého prijímania. Pokrstená bola už ako päťmesačná, no ako školáčka prijímanie neprijala. Teraz však považovala za dôležité medzi svoje svadobné prípravy zahrnúť aj tento krok. Jej snúbenec princ William sa totiž v budúcnosti nestane len hlavou krajiny, ale aj hlavou anglikánskej cirkvi. Tajného obradu sa zúčastnila jej rodina i budúci manžel.

 

O príprave svadobných šiat, ktoré majú až do dňa D zostať veľkým prekvapením, zatiaľ kolujú ďalšie klebety. Kate údajne oslovila až troch rozličných dizajnérov, aby každý z nich pripravil jednu svadobnú róbu. Ktovie, možno ju už chytá svadobná horúčka, a tak ako ostatné nevesty, aj ona má problém definitívne sa rozhodnúť pre tú jednu dokonalú. Alebo chce mať záložný plán, ak by sa šatám stala nejaká neočakávaná nehoda. Podobný mala aj Lady Diana, matka princa Williama, ktorej Emanuel na svadbu v roku 1981 pre istotu pripravil dve identické róby.

 

Foto: telegraph.co.uk

Dominika  | 18.4.2011, 11:30