Originálne vintage doplnky

Nielen svadobné šaty vytvárajú image nevesty. Celkový pozitívny dojem pomáhajú dotvárať štýlové doplnky. Elegantné a unikátne - také sú vintage doplnky.
vintage doplnky
vintage_doplnky-2

Svadobné šaty v štýle vintage by mali pôsobiť nežne, jemne, neprezdobene a doplnkom by nemalo chýbať čaro. Ozdoby do vlasov, čelenky, kryštálové brošne, náhrdelníky, náramky nemôžu chýbať.  

Elegantným doplnkom pre nevesty, ktoré plánujú svadbu v zime, je vintage bolerko. Nielenže v ňom budú vyzerať pôsobivo a originálne, zároveň ich ochráni pred  nepríjemným vetrom. Bolerko skrášli svadobné šaty, zvýrazní ženské krivky a podčiarkne vašu osobnosť. Môže byť z rôznych materiálov - hodvábu, šifónu, zamatu, umelej kožušiny či krepového saténu. 
 

vintage_doplnky_2

 

Svadobný klobúčik a vlasové ozdoby patria do kategórie doplnkov, ktoré sa vám zídu na viac ako jednu spoločenskú udalosť. Medzi najobľúbenejšie nepochybne patria svadobné rukavičky. Pôsobia nadčasovo a vytvoria celkom nový imidž.
V súčasnosti sa tešia obľube čelenky, korunky a, samozrejme, šperky a závoje. Ani s doplnkami to však netreba preháňať.

Závoje sa dajú kúpiť nepriesvitné, ale aj úplne priehľadné, hladké, zvlnené, jemné alebo sieťkované. Zvyčajne sa závoj prizdobí korunkou.


 

vintage_doplnky


Pri výbere závoja uvažujte nad tým, aby sa hodil k svadobným šatám. Mal by mať rovnakú farbu ako svadobné šaty. Ak máte bohato zdobené šaty, čelenku alebo korunku, zvoľte jednoduchý závoj. Ak ste si zvolili jednoduché šaty môžete použiť ozdobnejšiu korunku so závojom. Takto vynikne vaša tvár. Pelerínky využijú nevesty väčšinou pri sobáši v kostole, aby zahalili odhalené plecia. Ak nevesty majú sobáš v zime, tak si väčšinou obliekajú biele kožúšteky.
Páčia sa vám vintage doplnky, ale neviete, kde ich hľadať? Ak ste nič nezdedili po svojej babičke, nezúfajte. Máme pre vás niekoľko dobrých tipov, kde zaručene dostane, to, čo hľadáte.

 

vintage_doplnky_1

 

vintageous.com - celá stránka v znamení vintage módy. Nájdete tu balónové šaty z 50. rokov, mačacie okuliare, svadobné šaty či kabelky. 

etsy.com - ponúka nádherné, originálne ručne vyrábené šperky a doplnky vintage. Okrem iného tu môžete nájsť aj antické náušnice, netradičné brošne, bohaté ručne vyšívané goliere s polodrahokamami či kabelky vyrábané mladými dizajnérmi z celého sveta.

frenchsole.com - Frenchsole je internetový obchod, ktorý sa špecializuje výlučne na balerínky. V ponuke sú balerínky takmer všetkých druhov, farieb a strihov. Dokonca tu nájdete aj svadobné balerínky.

Foto: internet

Veronika  | 12.5.2011, 10:30