Posledná noc slobodnej Kate

Kto si myslí, že budúca kráľovná Anglicka strávi poslednú noc pred sobášom v rodnom dome alebo dokonca v Buckinghamskom paláci, je na omyle. Dnes sa na svetlo sveta dostala informácia, že nevesta má tu česť ostať v tento jedinečný večer v luxusnom kráľovskom apartmáne päťhviezdičkového Goring Hotel, nachádzajúceho sa blízko paláca. Cena jednej noci v takomto apartmáne vychádza na 5 000 libier a Kate ju tu prežije spolu so svojou matkou a sestrou.
obyvacka_kate_1jpg

Hotel začal svoje služby ponúkať už v roku 1910 a o viac ako sto rokov sa mu dostalo veľkej prestíže, keď môže ubytovať takého významného hosťa, akým je Kate Middleton. Zamestnanci sa vopred pripravovali na jej príchod. Apartmán naplnili kyticami bielych a červených frézií, ľalií a ruží z dielne kvetinárstva, ktoré dodávalo kvety aj do filmu Láska nebeská. Rodina Middletonovcov si taktiež prenajala všetkých 71 izieb pre celú svoju rodinu a priateľov, aby si tam mohli urobiť svoju vlastnú recepciu.

hotel_vchod_1jpg

 

Okolie hotela je prísne strážené, nepustia sem nikoho, kto nemá niečo dočinenia s kráľovskou svadbou. Všade je však cítiť očakávanú atmosféru veľkého dňa. Ako povedal sám majiteľ hotela pre magazín Daily Mail, je mu potešením hrať malú rolu v takej veľkej udalosti. A tou posledná noc ešte stále slobodnej občianky Kate určite je.


 

Foto: internet

Silvia | 28.4.2011, 21:17