Zafarbite si svadobné a spoločenské topánky podľa farby šiat

Márne hľadáte dokonalo ladiace črievičky k vybratým svadobným či spoločenským šatám? Alebo premýšľate ako z bielych svadobných topánok vykúzliť také, ktoré budete môcť vynosiť aj po svadbe? Riešenie je veľmi jednoduché. Anglická značka svadobných topánok Rainbow club ponúka farbenie všetkých svojich modelov. A paleta farebných variácií je skutočne veľmi bohatá.
farbenie_topanok

Nájsť tie pravé svadobné topánky je hotové umenie. A možno ste ich už aj našli, no ich farba nie je to pravé orechové. Napríklad snehobiely model lodičiek sa vám veľmi nehodí k vybraným smotanovým šatám a naopak. Tak toto už pre vás nemusí byť žiaden problém.

farbenie_topanok_3

Výrobca Rainbow Club prichádza každoročne s bohatou kolekciou svadobnej a spoločenskej obuvi. Exkluzívny  a skutočne jedinečný vzhľad týchto topánok ešte podčiarkujú krásne doplnky ako napríklad trblietavé kryštály a hodvábny satén. Špecialitou tejto značky je však možnosť zafarbenia presne podľa vášho želania a farby vašich šiat.

 

farbenie_topanok1

 

Rainbow Club ponúka širokú paletu farieb, z ktorej si určite vyberiete tú svoju. Bez ohľadu na to, aký typ svadby plánujete – od tradičnej až po nezvyčajnú v akomkoľvek bláznivom štýle – vaša obuv bude dokonalá. Môžete si ju úplne prispôsobiť k farbe celého outfitu alebo zladiť napríklad so svadobnou kyticou a vytvoriť tak zaujímavý kontrast k bielym šatám, čo sa krásne odrazí na svadobných fotografiách. Ak budete chcieť v rámci dokonalej farebnej súhry zafarbiť aj topánky pre družičky, získate navyše výraznú zľavu.

 

farbenie_topanok2

 

Zafarbiť topánky je možné aj po svadbe a využiť ich aj na iné príležitosti. Veď by to bola škoda, keby po jednom dni ostali už len ako spomienka niekde v škatuli.

 

Foto: Rainbow Club

Zuzi  | 12.5.2011, 09:30