Zažiarte počas svadobnej noci, a to doslova

Svadobné šaty už máte kúpené, ušité alebo požičané. Kaderníčku aj kozmetičku zabezpečenú. Už vlastne ani nie je čo iné riešiť. Ale čo vaša svadobná noc? Aj tam by sa patrilo ukázať niečo výnimočné. Obyčajnú spodnú bielizeň má dnes hocikto. Ale takú, ktorá v tme svieti, v bežných obchodoch nenájdete.
luminoglow_2_1

Ak patríte medzi experimentátorky, potom by ste si nemali nechať ujsť novinku jedného z internetových obchodov spodnej bielizne na Slovensku. Nohavičky, podprsenky, košieľky... Vybrať si môžete čokoľvek. Už na prvý pohľad za bieleho dňa sú to veľmi luxusné a pekné kúsky. Na druhý pohľad vám však spadne sánka. Ako náhle nastane noc a vy zhasnete svetlo, sa tieto malé kúsky zmenia na očarujúce mihotavé svetielka. A váš drahý to isto ocení najviac. Keď vás uvidí takto nastrojenú, splní vám všetko, čo si budete priať.

 

luminoglow_1_1


Tieto jedinečné austrálske modely nesú názov Luminoglow. A čo je ich svietiacim tajomstvom?

 

luminoglow_3_1

 

Sú to fosforeskujúce častice v čipke, ktoré z vás urobia žiariaceho anjela počas (a nielen) vašej svadobnej noci. Budú vo vašich očiach odrážať túžbu a vaša svadobná noc vám ostane v pamäti ešte veľmi dlho.

 

Foto: Luminoglow

 

Silvia  | 31.5.2011, 11:00