Svadobné šaty: Čierno-biela romanca

Talianska návrhárka Elisabetta Polignano nezaháľala a na tento rok pripravila hneď tri svadobné kolekcie. Okrem kolekcie s názvom Gioia, o ktorej sme vám už priniesli informácie, vytvorila ďalšie dve. Teraz vám predstavíme jednu z nich s názvom Terra, v preklade zem.
polignano_terra1

Svadobné šaty z kolekcie Terra sú nezvyčajné, ale oplývajú neodolateľnou romantickou náladou. Polignano vytvorila skutočne originálne kúsky a stavila na vždy aktuálnu čierno-bielu kombináciu. Svetlo sveta tak uzreli čierne svadobné šaty s bielymi ozdobami a naopak, biele šaty s čiernymi ozdobami.

 

terra_titulka

 

Dizajnérka sa pohrala so všetkými možnými strihmi, vďaka čomu si každá nevesta môže nájsť v kolekcii strih, ktorý jej pristane. Nájdete tu dlhé šaty v štýle morskej panny, jednoduché rovné šaty či krátke šatočky nad kolená, ale aj šaty s dlhou a bohatou sukňou.

 

 

terra3

 

Jednotlivé modely si ozdobené rozličnými aplikáciami, ktoré podčiarkujú prirodzenosť a jemné línie netradičných svadobných šiat. Čierne mašle na snehobielych šatách pôsobia výrazne a ak si oblečiete takýto model, určite upútate pozornosť všetkých naokolo.

 

elisabetta_polignano2

 

Volániky, stužky a mašličky, štrasové kamienky či čipky, to všetko vám prináša kolekcia Terra. Elisabetta Polignano predstavila výrazné farebné kombinácie a ak sa vám páčia, skúste sa nimi inšpirovať.

 

Foto: Elisabetta Polignano

 

Petra  | 15.5.2011, 09:00