Speváčka Jessica Simpson ako módna návrhárka

Speváčka Jessica Simpson navrhla kolekciu džínsov. Modré, biele, čierne, úzke, krátke, ale aj dlhé - to všetko nájdeme v novej kolekcii pod názvom Denim Booth.
kolekcia dzinsov od Jessicy Simpson
dziny_jess_1

Jednotlivé strihy majú rôzne pomenovania. Vybrať si môžete  Kiss Me Jeggins, ktoré predstavujú  úzke legíny s piatimi vreckami. Forever Skinny sú klasické džíny, ktoré by mali vedieť opticky zoštíhliť postavu. Určite sa vám zapáčia aj Malibu Super Low Skinny, džíny s nízkym sedom a vytvarovanými vreckami.

 

dziny Jess Simpson


Okrem týchto druhov si môžete z kolekcie Jessica Simpson – Jeanswear vybrať aj skrátené džíny, ktoré končia tesne nad pätou alebo v polke lýtok. Na výber sú aj džíny s roztrhaným efektom. Čo sa farby týka, kolekcia Jessicy Simpson vsadila na starú dobrú klasiku - modrá, biela, čierna a šedá.  Kolekcia Jeanswear neobsahuje iba modely džínov, ale aj šatky, topy, vesty, tričká, svetríky a košele. Určená je hlavne pre mladšiu vekovú skupinu, ktorá preferuje ležérny štýl, dievčenské sexy modely v kombinácii s vysokými podpätkami.

 


 

Jessica Simpson predstavila značku oblečenia „Jessica Simpson Dessert by Jessica Simpson“ už pred pár rokmi  - v máji 2004. Okrem modelov oblečenia uviedla so svojím stylistom Kenem Pavésom líniu vlasových a kozmetických produktov. Na jar 2009 predstavila tiež kolekciu spodnej bielizne „Jessica Simpson Intimates“.  No konte má aj vlastnú vôňu - Fancy, ktorá bola uvedená v roku 2008.

Foto: internet

Veronika  | 18.5.2011, 09:00