Vodná víla s kolekciou Acqua

Ešte minulý rok predstavila Elisabetta Polignano ďalšiu zo svojich kolekcií svadobných šiat, ktorá tentokrát niesla názov Acqua, čiže voda. Ľahké a vzdušné modely sú ako stvorené na leto a ak chystáte v najbližších mesiacoch svadbu, skúste sa inšpirovať vodnou kolekciou.
aqua_titulka

Talianska dizajnérka rada experimentuje s materiálmi i s farbami a vytvára romantické svadobné šaty, ktoré zároveň odrážajú jej talent. Kolekcia Acqua sa nesie prevažne v bielej farbe, no nájdeme tu aj modely v bledomodrej farbe.

 

aqua4

Čo sa týka strihu, prevažujú dlhé nariasené šaty bez ramienok, celkovo však návrhárka stavila na jednoduchosť strihu, farby i materiálu. Okrem toho v kolekcii nájdete aj dlhé šaty strihu morskej panny. Niektoré modely sú doplnené o nenápadné ozdoby, ako sú mašličky, prípadne kvetinové aplikácie, ktoré dotvárajú celkový jemný dizajn šiat.

 

aqua8

 

Ak vás modely z kolekcie Acqua zaujali, vyberte si ten svoj a staňte sa na okamih malou morskou vílou. Vaše šaty budú príjemným osviežením teplých letných dní a vy sa v nich nepochybne budete cítiť pohodlne.

 


 

SÚŤAŽ:

Zaujali vás šaty na štýl vodnej víly? Napíšte nám o tom do súťažnej diskusie a vyhrajte wellness pobyt!

Petra  | 23.6.2011, 07:00