Street tigrica Zuzka: Veľké odhalenie

Tararám! Dnes odhaľujeme identitu Zuzkinho nastávajúceho! To bolo rečí, ako sa nechce fotiť, že on nie je fotogenický, že koho to bude zaujímať a podobne. Ale podarilo sa! A že je fotogenický, je nad slnko jasnejšie! Všimnite si tie zamilované iskričky v očiach... Ach, tá láska nebeská...
zuzka_radko_5

Také predsvadbné fotenie nemôže byť na škodu, pomyslela som si, keď som Zuzku prehovorila, nech nahovorí Radka na fotenie. A to ste včera večer mali čítať tie komenty od Zuzky, keď som jej poslala foto. "Akože tie fotky su fajnovéééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s Radkom sme skoro odpadli, akí sme tam pekní!!!!!!!!"

 

zuzka_radko_2

 

Citujem Zuzku: "Aspoň vidíme, aké úžasné to bude, aké úžasné je, že si to všetko takto skúšame a pripravujeme sa na to. Bude to super! Bože, tak veľmi sa teším na to všetko, že sa mi chce od šťastia plakať! Strašne ti ďakujem..."

 

zuzka_radko_cb

 

Citujem seba: "Bude to nádhera, keď budete krásne vystrojení vo svadobný deň!!! To bude radosť fotiť. Keď si to predstavím! Aj mne je veru do plaču..."

 

zuzka_radko_12

 

Citujem Zuzku: "Keď budeme veru takí pekní upravení obaja... Namaľovaná budem, učesaná v nádherných šatách... Radko v obleku... To bude také úžasné, že ja sa od šťastia asi vyparím do neba... aj v šatách..."

 

zuzka_radko_cb_1

 

A čo je lepšie? Chlap pod papučou alebo pod sukňou?

 

zuzka_radko_14

 

Kuk!

 

zuzka_radko_cb_4

 

Ona lieta už teraz!

 

zuzka_radko_8

 

Rozbehneme to na plné obrátky! Potom to už pôjde aj samé :)

 

zuzka_radko_cb_3

 

"Kde je môj princ?"

 

zuzka_radko_17

 

"Tu je môj princ!"

 

zuzka_radko_16

 

Ružová budúcnosť! Bravó!

 

zuzka_radko_20

 

Chriss | 30.5.2011, 14:00