Lo Boheme: Nová kolekcia svadobných doplnkov

Pre všetky nevesty, ktoré okrem svojho nastávajúceho milujú aj vintage, pripravila značka Lo Boheme novú kolekciu čeleniek, sponiek a iných doplnkov pre svadobný deň.
loboheme_titulka

Značka Lo Boheme známa svojou záľubou vo vintage predstavila jedinečné ozdoby do vlasov, v ktorých nájdeme zaujímavé prírodné prvky aj detaily inšpirované časmi minulými.

 

loboheme04


Za povšimnutie stoja čelenky a spony s vtáčími pierkami či veľkými kvetmi, ktoré krásne zvýraznia váš účes. Vďaka nim môžete znovu objaviť svoju dievčenskú jemnosť a detskú nevinnosť a ozvláštniť tak váš celkový vzhľad.

loboheme_3

 

V kolekcii nájdeme však okrem ozdôb do vlasov aj netradičné závoje, ako je napríklad sieťovaný závoj, ktorý vám len jemne zahalí tvár a vy tak budete pôsobiť možno trošku tajomnejšie, ale o to zaujímavejšie.

 

loboheme05

 

Lo Boheme priniesla nevestám aj široký výber jemných podväzkov nielen v bielej farbe, ale aj ružovej či fialovej, na ktorých tiež nechýbajú kvetinové prvky.

 

Foto: Lo Boheme

Petra  | 7.7.2011, 10:00

Fotogaléria

loboheme8loboheme_1loboheme_2loboheme7loboheme_6loboheme8loboheme_1loboheme_2loboheme7loboheme_6loboheme8loboheme_1loboheme_2loboheme7loboheme_6loboheme8loboheme_1loboheme_2loboheme7loboheme_6loboheme8loboheme_1loboheme_2loboheme7loboheme_6