Lucas pre nevestu

Ako by mali vyzerať svadobné topánky? Tie, v ktorých poviete „ Áno!“ svojmu vyvolenému. Ako si ich predstavujem ja? Predstava mojich svadobných kúskov rovno z hlavy na papier pre www.nevesta.sk.
nevesta_titulka

Podľa mňa by určite mali byť na vysokom opätku a na platforme, aby mohla byť nevesta ešte vyššia a viac viditeľnejšia. Aby sa dlhá vlečka na šatách ešte viac rozprestrela a línia šiat ešte viac zvýraznila. Určite  by mali byť jednoduché a prosté. Tiež by mali podčiarkovať a dopĺňať svadobné šaty. Ale zároveň by mali mať pútavý prvok, buď v podobe kamienkov, šperku, krajky alebo mašle. Nech niečím zaujmú hneď na prvý pohľad, keď vykuknú spopod sukne.

 

Samozrejme, ako správne svadobné črievičky, musia byť aspoň trošku romantické. Ale hlavne, nech sa v nich nevesta cíti jedinečne!!!

Moja predstava svadobných črievičiek je teda takáto:
nevesta_vallia_1

...

nevesta_vallia_2

Model Vallia sú jednoduché lodičky s otvorenou špičkou z bieleho saténu s veľkou mašľou ako aplikáciou. Platforma a 12 cm vysoký opätok sú tiež potiahnuté bielym saténom.

 

 

nevesta_mina

Model Mina sú biele kožené lodičky s remienkom na päte a s otvorenou špičkou. Platforma a klinový opätok sú posiate bielym štrasom.

 

nevesta_sasha

Model Sasha sú topánočky s otvorenou špičkou a uzavretou pätou. V prednej časti je posadená dvojitá mašľa so štrasovou sponou. Celý 12 cm klinový opätok je posiaty bielym štrasom.

 

 

A keď nie ste nevesta, ale tá, čo bude chytať kyticu, či tá, čo jej bude držať vlečku. Ste družička a neviete, čo si obuť? Myslel som i na vás a navrhol som preto trojicu „botičiek“, ktoré by sa určite vynímali na vašich nôžkach. Či? No, nechám to na vás - posúďte samy.

nevesta_topanky


Návrhy pre družičky sú takéto:

nevesta_zoa
Model Zoa sú jednoduché sandáliky z čiernej kože dozdobené cyklámenovými orchideami na bočnej strane s dlhými čiernobielymi pierkami.

 

nevesta_zanda
Model Zanda sú zas lodičky s otvorenou špičkou s veľkou orchideou na vonkajšej strane s pierkami na dlhých stopkách. Platforma je zahalená a opätok má 12 cm.

 

nevesta_zo
Model Zo sú kožené sandáliky s asymetrickou platformou a s čiernymi remienkami. Ako aplikácia je tam opäť použitá cyklámenová orchidea spolu s čierno bielymi pierkami.

 

 

Páčili sa vám aspoň jedny? V akých by ste chceli ísť na svadbu vy?

 

A aké je vaša predstava o svadobných topánkach?
 

 


Zdroje:

 

Autorské návrhy: by Lukáš Čunderlík

Foto: 25.media.tumblr.com

3.bp.blogspot.com

Lukáš  | 11.7.2011, 10:00