Jennifer Behr: Originálne ozdoby pre svadobný účes

Návrhárka Jennifer Behr vytvorila na jar novú kolekciu skvostných vlasových doplnkov pre budúce nevesty, ktoré obľubujú prírodné, no prevažne kvetinové motívy či kryštály.
Netradičné závoje z kolekcie Jennifer Behr
jennifer_behr_titulka

Zvláštnym kúskom novej kolekcie je závoj vyrobený z pštrosích pierok jemne zahaľujúcich tvár. Pierka sú starostlivo prišité k hodvábnej čelenke, ktorá umožňuje pohodlné nosenie.

Medzi ozdobami do vlasov nájdeme aj čelenky ručne zdobené kryštálmi od Swarovskeho, ktoré v spojení s hodvábnou stuhou vyčarili romantický lesk.

 

jenniferbehr3


Veľmi sviežo a prírodne pôsobí vintage spona s jemnými a detailne prepracovanými kryštálovými lístkami. Vďaka starostlivým a ručne vytvoreným detailom je spona s lístkami skutočným a unikátnym umeleckým dielom.

 

jennifer_behr1


Nepochybne zaujímavé sú aj spony s kvetinovými motívmi. Ruže z hodvábu sú ručne farbené broskyňovou farbou a rovnakým spôsobom je hodváb skrútený do podoby troch kvitnúcich ruží.

 

jenniferbehr_2

 

Kolekcia ozdôb určených nielen pre svadobný účes určite ozvláštni váš veľký deň a budete vďaka nim pôsobiť veľmi sviežo a romanticky.

 

Foto: Jennifer Behr

Petra  | 12.7.2011, 09:00