Naživo: Testovali sme denné líčenie Mary Kay

Návody na použitie nemá asi nikto rád. Väčšinou bývajú komplikované, neprehľadné, zdĺhavé... To sa však o návode na denné a večerné líčenie k novej palete od Mary Kay Ocean Breeze Weekender nedá povedať. Pretože dokonale funguje! My sme sa o tom v redakcii presvedčili na vlastné "oči". Presvedčíme aj vás?
titulka_denne_3

Najskôr sme si paletku dôkladne poprezerali, vyskúšali konzistenciu očných tieňov, farby na líčka a pustili sa do študovania návodu. Následne sme všetky komponenty poukladali do malej čiernej kazetky, ktorú sme na záver oblepili Mine by Design. Viac o objavovaní novej farebnej palety čítajte tu.

 

kolaz_denne_licenie

 

Do roly modelky sme povolali Betuš, ktorá po skúsenostiach zo seriálu Oh, my sister: Streetstyle a vašich pozitívnych ohlasoch, opäť s radosťou zapózovala.

Testovanie sme zobrali s plnou vážnosťou a keďže heslom Mary Kay je dokonalá zdravá pleť, museli sme si ju na líčenie dôkladne pripraviť.  

 

produkty_8

 

Betuš používa prípravky Mary Kay už pár mesiacov, preto sme jej tradičnú starostlivosť doplnili pár novinkami.

Postupovali sme nasledovne:

Na tvár sme jej krúživými pohybmi naniesli Jemný čistiaci krém, ktorý sme zotreli navlhčeným vatovým tampónom. S ďalším tampónom s pár kvapkami Hydratačného tonika sme pleť tonizovali. Na takto pripravenú tvár sme aplikovali Hydratačnú gelovú masku s regeneračným účinkom a nechali pôsobiť necelých 30 minút. Polhodinku sme využili na tvorbu účesu nafarbených a umytých vlasov. Masku sme zmyli vlažnou vodou, pleť vysušili a naniesli Denné sérum, na očné okolie Očný krém proti starnutiu. Po chvíľke, keď sa prípravky vstrebali, sme celý proces zavŕšili s: Intenzívnym hydratačným krémom a Fixačným gélom pod make-up.

Výsledok?  

Dokonale zamatová hebká pleť - vláčna ako práve vykysnuté cestíčko - rozžiarená a farebne vyrovnaná. No jednoducho, na pohľad a na pocit niečo fantastické...

"Dušu by ste za takýto výsledok zapredali :),"  nechala sa počuť Betuš. 

 

 

kolaz_denne_1

 

 

To sa bude líčiť! A veru sa aj líčilo :)

A takto sme postupovali pri tvorbe make-upu:

Na chrbát ruky sme si naniesli Rozjasňujúcu podkladovú bázu Beige 2, s ktorou sme s navlhčeným štetcom určeným na nanášanie make-upu postupne vytvorili na pleti jemný závoj. Nevynechali sme očné okolie, krk, uši a zachádzali sme až ku korienkom vlasov, aby bol efekt prirodzený a nevznikli neželané farebné odstupy. Tvár sme vymodelovali nanesením o odtieň tmavšieho make-upu na miesta, ktoré sme chceli vizuálne potlačiť (napríklad na boky nosa a sánku). Make-up sme zafixovali Minerálnym púdrovým make-upom Beige 0,5. Aplikáciu krúživými pohybmi pomocou štetca sme si celkom zamilovali vďaka efektu bábätkovskej pokožky - zrazu zmizol aj ten najmenší pórik.

 

betka_1_2

 

Betuš má pekne tvarované viečko, na ktoré je radosť nanášať tieniky.

Postupovali sme presne podľa návodu znázorneného na balení farebnej paletky:

Viečko sme pomocou úzkeho aplikátora orámovali tieňom Silver Satin. Pekne vytieňovaný rámik sme dôkladne vyplnili tieňom Blue Metal. S jedným aj druhým očkom sme sa hrajkali asi desať minút. Na záver sme na vytočené mihalnice naniesli novú Lash Love maskaru s hnedým odtieňom. Bodkou na make-upe boli líčka Coral Sunrise a krémový rúž v koralovom odtieni Give Dreams. 

 

S výsledkom sme boli nadmieru spokojné, a tak sme "zo skrine" vytiahli pár sviežich kúskov, aby vyniklo líčenie, a vyrazili sme do ulíc! 

 

betka_1_11

 

V kabelke nám nesmela chýbať mini farebná kazetka. V zrkadielku si Betuš skontrolovala make-up na dennom svetle.

 

kolaz_denne

 

betka_1_12

 

betka_1_6

 

Verdikt:

Líčenie s Mary Kay nás baví! Aplikácia s očnými tieňmi bude aj pre začiatočníčky príjemnou skúsenosťou - držia na tom mieste, kde ste ich naniesli, nesypú sa, neusádzajú do záhybov a tie odtiene! Ani príliš krikľavé, ale ani nevýrazné - na slnku krásne odrážajú svetlo. S farbou na líčka sa vám na tvári pri úsmeve zjavia chutné broskynky :) 

 

betka_1_14

 

O týždeň pokračujeme! Naživo s večerným líčením Mary Kay!

 

Foto: nevesta.sk

 


 

miniSÚŤAŽ

 

m_k_lesk

 

Kto chce mať pery ako maliny??? Nech si tipne, ako dlho sme Betuš líčili :) Svoj tip nám napíšte do komentu. A nazabudnite sa podpísať :)

19. augusta vyhlásime víťazku šťavnatého lesku od Mary Kay :)

 

Kristína  | 11.8.2011, 14:30