Briliantové zásnuby: Vyskúšali sme za vás súťažný zásnubný prsteň s briliantom!

Len kúsok od Michalskej brány dotvára kolorit Starého mesta exkluzívny obchodík Diamanty a Perly Slovensko. Decentný zvonka, fascinujúci zvnútra. Tie poklady, čo chránia sklené vitríny, sú nebezpečne hypnotizujúce. Začiatkom júla sme spustili bombastickú súťaž o zásnubný briliantový prsteň od D&P SK, s.r.o. Samozrejme, ja som neodolala a výhru som si bola za vás vyskúšať. Teda, aby ste mi verili, musela som vám to nafotiť! Preto som poprosila Betku, aby mi zapózovala.
titulka

Hoci sme si prišli obzrieť a vyskúšať len ten náš súťažný briliantový zásnubný prsteň, neodolali sme a Betkin dekolt zdobil na pár minút každý z unikátnych náhrdelníkov a príveskov. Ruky, teda hlavne prstenník, si tiež užil žiarivé okamihy a ušká sme potrápili desiatkami všakovakých náušníc od čierneho zlata cez tahitské perly až po topásy a čierne diamanty. 

 

betka_18

... Betku víta personál ...

 

betka_20

 

V exkluzívnom obchodíku s diamantovými šperkami je personál naozaj na úrovni, veľmi príjemný a úslužný tak akurát. Ale čo ma najviac oslovilo, o každom šperku vám porozprávajú celé state.

 

betka

 

...

 

betka_13

 

...Betka s prsteňom a la Kate Middleton...

 

betka_12

 

Keď sme uvideli nádherný farebný set, Jozef Pavlík, store manager a odborník na drahé kamene, už aj otváral vitrínu a s bielymi rukavičkami Betke opatrne navliekol prsteň a nasadil náušnice.

 

vymena

 

V Amerike momentálne letí svadobný trend s názvom Bridal set. Ide o sadu zásnubného prsteňa a obrúčky, ktoré spolu tvoria nádherný celok - či už na jednom prste alebo zvlášť - na prsteníku jednej a druhej ruky. (Tej istej osoby, prirodzene :) Pánska obrúčka sa v tomto prípade dáva dorobiť na zákazku, taká, aby so setom nevesty krásne ladila.

 

betka_4_a

 

Čo je úžasné, ak máte vlastnú predstavu o Bridal sete, na základe vášho návrhu dizajnu, ktorý sa konzultuje s dizajnérom D&P SK, s.r.o., vám dokážu splniť vaše sny a vytvoriť jedinečný šperk. Stačí nákres rukou, dizajnér ho prevedie do 3D formátu a keď všetko sedí, pristúpi sa k výrobe. Na ľavej ruke má Betka prsteň z bieleho a žltého zlata so žltým diamantom vo farbe champagne C7, ktorého karátová váha je 0,75 karátu a dva biele diamanty. Celková váha - 0,91 karátu.   

 

betka_3

 

Zo secesnej víly sa za pár sekúnd stala z Betky indická princezná so zelenými smaragdovými náušnicami so 110 diamantmi - z toho 68 je okrúhlych a 48 vybrúsených v tvare markíz. Dizajn bol vytvorený v Indii a drahokamy osadené v New Yorku.

 

betka_10

 

...Stačilo, že sa Betka zasnívane pozrela do vitrínky a už mala šperky na sebe... 

 

betka_14

 

Spoločnosť Diamanty a Perly Slovensko je výnimočná tým, že zastupuje americkú značku Leo Ingwer v rámci celej Európy. Pritom šperkár Leo Ingwer pochádza z Poľska. V Amerike má táto značka tradíciu od roku 1939. Leo bol jedným zo zakladateľov Diamond District - 47 Avenue v New Yorku.

 

betka_16

 

Druhou značkou, ktorej šperky nájdete v exkluzívnom obchodíku, je Ebony & Ice. Špecializuje sa na čierne rhódiované zlato, ktoré dizajnér Janek Desai vyrába z bieleho zlata ponorením do špeciálneho rhódiového roztoku. Na Slovenskom trhu je to stále novinka a niečo sa šepká o ďalších odtieňoch zlata... Fialové, zelené... No, necháme sa prekvapiť :)


betka_5 

 

Vo všetkých šperkoch, ktoré ponúka spoločnosť D&P SK, s.r.o., sa nachádzajú vysokokvalitné diamanty, väčšina má farbu D, E alebo F. Každý diamant väčší ako 0,3 karátu, má laserom vypálené číslo a k tomu certifikát, ktorý je od jedného z najuznávanejších gemologických laboratórií - od G.I.A. v New Yorku. Je garanciou toho, že peniaze, ktoré ste za šperk zaplatili, zodpovedajú hodnote diamantu. Certifikát vám uznajú na celom svete. A my sme si tie číselká pozreli aj pod mikroskopom. 

 

betka_7 


 A tu je výherný briliantový prsteň!

betka_8

 

...

 

betka_11

 

...

 

betka_17

 

Foto: nevesta.sk

Chriss | 2.7.2011, 12:00