Keď sa kúpali divy

Chystáte sa na svadobnú cestu k moru? Chcete byť pre svojho nového manžela príťažlivá aj vo vode? Ak sa chcete cítiť ako osudová nymfa, potom nehľadajte bikini v obchodoch. Nechajte sa inšpirovať starými časmi, keď vodné oblečenie bolo ešte otázkou odvahy. Neváhajte, požiadajte krajčírku, nech vás prenesie do 30. alebo 40. rokov minulého storočia a vy sa budete cítiť ako slávna hollywoodska mega hviezda.
titulny

Staré modely sa od tých nových líšia iba väčším kusom látky. Materiál a najmä farby a potlač sú stále rovnaké. Už v dávnej minulosti ženy vedeli, že plavky sú jednou z foriem zvádzania. Skromný kúsok látky na mokrom tele dokáže s mužmi porobiť veľké zázraky. Vaše plavky potom stačí doladiť len jemnými doplnkami. Potrebný nie je ani silný make up, ktorý pri vode pôsobí neprirodzene. Starú klasiku môžete zmodernizovať náramkami, veľkými slamenými klobúkmi, alebo farebnými šatkami. 

marylin-monroe

Našli sme pre vás zopár príkladov, ako sa v minulosti chodili krásne ženy kúpať. No povedzte... nie je to pôžitok? Ava Gardner, Grace Kelly, Jane Russell, Marylin Monroe, Rita Hayworth.ava-gardner


grace-kelly

 

rita-hayworth

 

Foto: esquire.com

         neonblondejeans.com

         whosdatedwho.com

         thetittlebullfighter.com

Silvia  | 23.8.2011, 10:10