Svadobné fotenie s vetrom vo vlasoch: V hlavnej úlohe Alenka a Mirko

Keď sa našej šéfredaktorke vydáva kamarátka z detstva, v pohotovosti je celá redakcia. Chriss už niekoľko týždňov svietil v diári červenou fixkou vyznačený dátum s poznámkou SVADOBNÉ FOTENIE a k tomu niekoľko pokynov - nájdi si aspoň tri vhodné miesta na fotenie, premysli si, ako navodíš správnu svadobnú atmosféru, ktorá zabezpečí uvoľnené a pútavé fotografie, a vzývaj všetkých svätých, aby nepršalo či nesnežilo a nemusela si fotiť pod mostom.
titulka_sv_fotenie

S počasím to vyzeralo sľubne, až na ten vietor. Pre Nitru síce typický, ale vždy vás zaskočí, keď fučí ako pri mori, ale more nikde. V očiach prach z ulice a slzy pomaly roztápajú svadobný make-up. Vetru to nestačí - so zbesilou trpezlivosťou sa precízne pustí do deštrukcie nadýchaného svadobného účesu...

Preto je fotenie svadobných príprav také dôležité! Zachytí dokonalosť, s ktorou sa prírodné živly hneď po zabuchnutí dverí salónu krásy veľmi rady pohrajú, aby sme ju mohli spojiť s tým čarovným slovíčkom prirodzenosť.

  

Dokonalá prirodzenosť.

Tá je v prípade nevesty na mieste. Veď ktorá z nás by nechcela vo svoj veľký deň pôsobiť tak, ako keby sa narodila len preto, aby sa stala nádhernou dokonale prirodzenou nevestou? 

 

alenka_mirko_14

 

alenka_mirko_13

 

alenka_mirko_12

 

A sme na jednom z troch miest, na ktoré dostala Chriss od Alenky a šéfredaktorky súhlas. Pálenica Jelšovce. Terasa nad starým korytom rieky v náručí storočných vŕb chytila za srdce aj nevestu so ženíchom. Romantická nálada zaručená a s vetrom sme sa stali v ten deň najlepší kamaráti.  

 

alenka_mirko_1

 

alenka_mirko_2

 

alenka_mirko_3

 

Chriss sa pri fotení s chuťou váľa po zemi a hľadá tie najkrajšie uhly pohľadu. Za pätami jej stála šéfredaktorka a svadobný pár upozorňovala na detaily typu - nežmúriť, nekrčiť nos, úsmev, vystrieť sa, ramená dozadu, bradu dole...

 

alenka_mirko_4

 

alenka_mirko_5

 

alenka_mirko_6

 

Po pikniku v tráve padne vhod prechádzka. V opare dňa sa črtá honosné kráľovstvo, alebo je to len fatamorgána...? 

 

alenka_mirko_7

 

alenka_mirko_8

 

Stavať si vzdušné zámky, z toho romantická duša nikdy nevyrastie. Šťastý ten, kto vníma život ako jedno veľké dúhové lízatko. Už ho len rozbaliť a vychutnať si všetky jeho odtienky. 

 

alenka_mirko_9

 

alenka_mirko_11

 

alenka_mirko_10

 

Chriss si svoju úlohu svadobného fotografa splnila. Alenka s Mirkom si svadobné fotenie do sýtosti užili a šéfredaktorka sa ponáhľala domov nastrojiť, aby prišla načas na obrad.

 

Celý svadobný deň Alenky a Mirka sa niesol v duchu dokonalej prirodzenosti, ktorú stelesňuje svadobný album s viac ako dvesto fotografiami.

 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Info a rezervovanie svadobného fotenia:

E-mail: foto@nevesta.sk

Tel.: 0911 88 55 44

Chriss | 19.9.2011, 12:45