Moja ideálna svadba alebo ako všetkým ulahodiť

Dobrý deň, volám sa Jozef Peniak. Som spokojný a vyrovnaný tridsiatnik, redaktor a recenzent fototechniky, lektor, blogger a v neposlednom rade fotograf. Redakcia portálu nevesta.sk mi ponúkla možnosť prispievať do ich bloggovej sekcie a ja som s radosťou povedal áno.
jozo_titulka

Nie je tomu tak dávno, čo som aj ja mal tú svoju svadbu, takže sa ešte veľmi dobre pamätám na všetky peripetie, ktoré nás pri jej organizovaní postihli. Myslel som si, že za tie roky, čo fotím svadby ma už nič nemôže prekvapiť. No opak bol pravdou. Vyskúšať si to na vlastnej koži bola pre mňa nezameniteľná skúsenosť. Nie že by som nebol empatický, no odvtedy vnímam celé svadobné dianie úplne inak. A skladám klobúk pred každou nevestou, ktorá sa na to podujme.

 

1_blog_2

 

Veru nemáte to ľahké. Make-up, vlasy, šaty, kytica, hostia, aranžmány, pohostenie, prstienky, svokra...  To všetko chcete mať stopercentné a celý čas pod kontrolou. Našťastie Vás príroda obdarila génom multifunkčnosti a vždy všetko, pre mňa nepochopiteľne, zvládnete. Napriek tomu by som Vám to rád trošku uľahčil a poskytol zopár tipov. Budem sa snažiť vychytať všetky muchy a mušky a postupne Vám dávkovať niečo z mojich skúseností a zážitkov, ktoré sa mi prihodili počas fotenia svadieb. Nové podnety od vás samozrejme rád uvítam. Dúfam že aj vďaka vašim pripomienkam budem môcť robiť svoju prácu ešte lepšie ako doposiaľ. Veď tak ako pri každej inej podnikateľskej činnosti aj pre mňa je spokojnosť zákazníka (v tomto prípade nevesty) prvoradá.

 

1_blog_1

 

A pre muža nie je príjemnejší pocit, ako mať doma spokojnú manželku. Viem, o čom hovorím a jedným z prvých manželských problémov bývajú často aj svadobné fotografie.

 

jozefpeniak.sk

 

Jozef | 22.9.2011, 12:00