Vanessa a Johnny: Láska ako z rozprávky

Sú pokladaní za najzamilovanejší pár Hollywoodu, žijú spolu už 12 rokov a z ich lásky vzišla dvanásťročná dcéra Lily Rose Melody a deväťročný syn John Jack Christopher. Reč je o partnerskej dvojici Johnny Depp a Vanessa Paradis.
Johnny Depp s Vanessou Paradis na 80th Academy Awards.
vanessa_johnny_3

Snúbeníc mal viac než dosť
Kapitán Jack Sparrow z Pirátov z Karibiku mal pred zoznámením s Vanessou niekoľko vážnych známostí. Ženský idol a lámač ženských sŕdc bol zasnúbený až štyrikrát. Ženy si vyberal zo svojej brandže, jeho snúbenicami boli herečky Sherylin Fenn, Jennifer Grey a Winona Ryder. Počas vzťahu s Winonou si nechal vytetovať na pravom ramene „Winona Forever“ pravdepodobne v domnienke, že tentokrát je to tá pravá. Čo čert nechcel, v roku 1993 aj tento vzťah stroskotal, tak si Johnny dal laserovou operáciou odstrániť „na“, čiže mu zostalo „Wino Forever“. Jeho poslednou snúbenicou bola modelka Kate Moss.

 

vanessa_johnny


Neopísateľné stretnutie
K stretnutiu s láskou prišlo v roku 1998, keď bol Johny v Paríži kvôli filmu The Ninth Gate. Jeden večer bol so štábom na večeri v Hoteli Costes, keď tam bola aj Vanessa so svojimi priateľmi. Zaľúbil sa na prvý pohľad. „Je to ten pocit, ktorý nevieš vysvetliť. A keď som stretol Vanessu, mal som tento pocit. Zbadal som ju v miestnosti a pomyslel som si: Čo sa to so mnou deje?“ V ten večer sa dva rozdielne svety, v ktorých Vanessa a Johny žili – Amerika a Francúzsko - zmenili na jeden jediný. Najčastejšie si svoju rodinnú idylku užívajú v južnom Francúzsku.

 

vanessa_johnny_2


Extravagantný, ale len jej
Napriek hercovmu veku (48) je stále príťažlivý pre ženské pohlavie. Jeho meno sa niekoľkokrát objavilo v rebríčkoch najkrajších a najpríťažlivejších ľudí na svete. Jeho zjav je extravagantný, rád skúša štýlové kombinácie, ktoré niekedy pôsobia zvláštne, ale zaujímavo.

 

vanessa_johnny_4

 

Je „skrášlený“ mnohými tetovaniami, medzi iným aj menami oboch svojich detí. So svojou manželkou sú považovaní za najzamilovanejší pár Hollywoodu. Vanessa sa o ňom prednedávnom vyjadrila, že bol a stále je láskou jej života.

 

vanessa_johnny_5_a

Svadba pre nich nie je dôležitá
Pár spolu žije už 12 rokov a Johnny tvrdí, že ich vzťah je perfektný taký, ako je. Pre neho je kus papiera nepotrebný.

Keď som ju prvýkrát zbadal, videl som iba jej chrbát! Ale vedel som, že je to žena pre mňa,“ hovorí herec po 12 rokoch vzťahu s matkou jeho dvoch detí. A tu sa potvrdzuje, že vzťah môže fungovať aj bez manželstva. Ako povedal Rolland: „Manželstvo je výzva prírode na súboj.“ Dôležité je nielen byť spolu, ale aj ísť spolu.

A kto je Vanessa Paradis? Celým menom Vanessa Chantal Paradis, speváčka, modelka a herečka. Bola vychovávaná v hereckej rodine, a tak už od štyroch rokov jej kroky viedli k tancu, televízii a spevu.

 

 

Foto: SITA/AP

Peťa | 21.10.2011, 20:00

Fotogaléria

vanessa_johnny_6vanessa_johnny_7vanessa_johnny_1vanessa_johnny_6vanessa_johnny_7vanessa_johnny_1vanessa_johnny_6vanessa_johnny_7vanessa_johnny_1