Svadobné fotenie s 1. Vicemiss: Jesenné hry

Uplynulý víkend bol v Bratislave vysoko koncentrovaný počet fotografov a veru tých svadobných sa tam stretlo viac ako dosť. Tretí ročník výstavy Foto Slovakia neušiel ani nám - portálu nevesta.sk. A keďže sme boli jedným z mediálnych partnerov, našou úlohou bolo zabezpečiť dve krásne nevesty. So Svadobným salónom Diamond sa nám to podarilo na sto percent. Tohtoročná Miss a 1. Vicemiss Bratislavy sa nevestovskej úlohy zhostili perfektne!
lucia_web_titulka

Na fotografickej výstave v ružinovskom Dome kultúry boli k dispozícii dva ateliéry, kde si návštevníci naše nevesty mohli do sýtosti nafotiť. Výsledkom bola napríklad aj takáto krásna fotografia, ktorú nám poslal mladý talentovaný fotograf Milan Strapko, ktorý v súťaži Battle fotografov na výstave vyhral 2. miesto.

 

strapko_nevesty

 

No keďže vonku vládlo nádherné jesenné počasie, nevesty sme si po jednej na chvíľu "vypožičali" a v neďalekom parku ich nafotili v pravej jesennej atmosfére.

 

lucia_web_1

 

1. Vicemiss Bratislavy Lucia Farkašová z Partizánskeho určite vyhrala vďaka svojmu nádhernému úsmevu a jamkám na lícach :)

 

lucia_web_5

 

V bratislavskom salóne inVisage, ktorý sa postaral o účesy a líčenie našich neviest, Lucii vytvorili zapletaný vrkoč. Účes pôsobil veľmi uvoľnene a prirodzene, čo vytváralo perfektný kontrast k vyzývavým šatám. Okrem toho vynikla krásna ozdoba do vlasov kopírujúca líniu tváre.

 

lucia_web_2

 

Svadobné šaty Maria Karin, model Dolores zo Salónu Diamond zdobili perličky, kvetové aplikácie, riasenie a zlaté stužky. Sú ako stvorené pre extravagantnú nevestu. Lucia sa v nich cítila skvele, nádherne jej kopírovali siluetu a jednoznačne pútali pohľady všetkých fotografov.

 

lucia_web_3

 

Stylistka zo Salónu Diamond zvolila k šatám aj nádherné šperky. Jemné kvietky v zlato-striebornej farebnej variácii dokonale ladili k šatám vo farbe ivory.

 

lucia_web_4

 

A už teraz sa môžete tešiť na "nevestovské" fotografie aktuálnej Miss Bratislava Sone Kizslingovej! Prezradíme, že čiernovláska hrala súboj s vetrom o závoj :) 

 

Produkcia: nevesta.sk a Svadobný salón Diamond

Foto: Chriss by nevesta.sk

Modelka: Lucia Farkašová, 1. Vicemiss Bratislava 2011

Svadobné šaty Salón Diamond, model:  Maria Karin, Dolores

Vlasy a make-up: Salón inVisage

 


 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Info a rezervovanie svadobného fotenia:

E-mail: foto@nevesta.sk

Tel.: 0911 88 55 44

Chriss | 26.10.2011, 09:00