Filigránska kráska: Večerné líčenie s Mary Kay

Vonku sa vznášajú prvé snehové vločky. Ľahúčko a s noblesou tancujú vo svetle pouličných lámp. Keď sa zjaví ona, všetko navôkol stíchne. Počuť len klopkanie opätkov, cítiť francúzsky parfém a na pár sekúnd možno zhliadnuť jej nádhernú tvár. Filigránska kráska. Dvere na bráne jej apartmánu sa zatvárajú. Ale my sme stihli prekĺznuť...
titulka_filigran

Blíži sa polnoc, prípravy vrcholia. Fialové koktejlky s rafinovanými šnúrkami (pripomínajúce negližé) jej daroval ON. Dnes oslavujú. Preto si chcela/musela obliecť práve tie. Že má vkus a cit pre farby je jasné. Fialová krásne kontrastuje s ryšavými vlasmi. Vyčesané do asymetrického drdola, ozdobené čelenkou z tylu a pierok umožnili vyniknúť labutej šiji. Na obnaženom dekolte by sa vynímal ... šperk. Dnes je možno tá správna príležitosť.   

Jeden plachý pohľad a vpúšťa nás do svojho kráľovstva. Musíme prikývnuť, že ju nebudeme rušiť.

Len sa pozerať, ako sa z nej stáva Filigránska kráska.

 

betka_4_a_web

 

Celé tajomstvo je skryté v jednej malej kozmetickej kazetke so zrkadielkom a skrýšou na aplikátory. Odtiene v slivkových a zlatistých tónoch s razeným filigránskym vzorom a vločkami zlata robia s tvárou divy... 

 

betka_3v__web

 

Posledné úpravy pred pózovaním... Na pery si naniesla zamatový rúž Luscious Plum (Limitovaná edícia), prstom rozotrela do stratena a jemne pretrela leskom Dreamy Mauve, aby bol efekt čo najprirodzenejší. Na ladných rukách svieti dramatický odtieň laku Plush Plum (Limitovaná edícia), dokonale sa hodí k make-upu aj šatám...

 

betka_7_v_web

 

To je ona, malá zlatá kazetka, s ktorou zo seba vyčarovala Filigránsku krásku... 

 

 

kazeta_1cena

 

Nakoniec nám prezradila aj postup pri vytváraní make-upu:

Na chrbát ruky si naniesla Rozjasňujúcu podkladovú bázu Beige 2, s ktorou si s navlhčeným štetcom určeným na nanášanie make-upu postupne vytvorila na pleti jemný závoj. Nevynechala očné okolie, krk, uši a zachádzala až ku korienkom vlasov, aby bol efekt prirodzený a nevznikli neželané farebné odstupy. Tvár si vymodelovala nanesením o odtieň tmavšieho make-upu na miesta, ktoré chcela vizuálne potlačiť (boky nosa a sánku). Make-up zafixovala Minerálnym púdrovým make-upom Beige 0,5. Vďaka aplikácii krúživými pohybmi pomocou štetca zmizol aj ten najmenší pórik.

 

betka_5_v_web

 

 Jej krása odzbrojuje. Je jemná a krehká ako bábika z porcelánu, z jej pohľadu však srší silná vôľa a predsavzatie točiť zemeguľou tak, ako sa to páči jej.

 

betka_titulka

 

Rada sa odovzdá do náručia svojho princa, ale len vtedy, keď jej dokáže čítať myšlienky alebo sa o jej predstavy neúnavne zaujíma. Zanecháva dojem éterickej víly, ktorú treba ochraňovať, aby sa jej nezmocnil zlý a vypočítavý krutovládca.

 

betka_kolaz_web

 

 V skutočnosti vie presne, čo chce, ľahko sa dostane pod kožu. Keď sa jej niečo znepáči, v sekunde zmizne a zostane po nej len voňavý opar spomienky... Je ako sen, neplatia pre ňu zákony zemskej príťažlivosti. Ale tej mužskej, bezvýhradne.

 

betka_web_8

 

Niekto klope na dvere. To je ON. V rukách nesie zamatovú škatuľku...    

 

 

Foto: nevesta.sk,

V hlavnej úlohe: dekoratívna kozmetika MARY KAY

Vizáž, vlasy, styling: Chriss by nevesta.sk

 


 

 

miniSÚŤAŽ o lesk na pery Mary Kay

 

m_k_lesk

 

Kto chce mať pery ako naša Filigránska kráska??? Nech nám napíše, čo sa skrývalo v zamatovej škatuľke :) Fantázii sa medze nekladú! 

 

Svoje odpovede píšte do diskusie k blogu! A nazabudnite sa podpísať!

30. novembra vyhlásime víťazku šťavnatého lesku od Mary Kay :)

 


 

Víťazkou sa stáva Martina Priečková.

Gratulujeme!

 

A ako odpovedala na našu otázku?

"Čo sa môže v zamatovej škatuľke ukrývať? No predsa nová kazetka od Mary Kay, aby mohla vyčarovať zo seba nielen krásku, ale aj... (čo si len bude priať)."

 

 

Chriss | 23.11.2011, 10:00