Diva v Carltone

Ako by to bolo, keby sa na svadobnej výstave nezjavila aj očarujúca nevesta vo veľkých princeznovských šatách. Veď svadobná róba najkrajšie vynikne na mladej krásnej žene a že z nej spravila doslova divu, sa môžete presvedčiť na fotografiách nižšie.
diva_titulka

Na Svadobnej výstave v Carltone si budúce nevestičky mohli spraviť kvalitný prieskum svadobných firiem, zistiť - čo kde ponúkajú a do ktorého salóna sa oplatí zájsť a vyskúšať si ten model, ktorý im na výstave padol do oka.

Ak ste výstavu nestihli, je tu váš portál nevesta.sk, kde sa o všetkom, čo sa na výstave dialo, jedným klikom dozviete.

 

Niektoré salóny využili možnosť predviesť svoju najreprezentatívnejšiu róbu na modelke, a tak spestriť výstavu. Tentoraz na modelkách nenechávali zraky len páni, ale aj dámy. Veď ktorá z nás by nechcela mať takéto romantické šaty ako modelka Mirka zo Svadobného salónu DIVA. :) 

 

diva_6_web

 

My sme si ju na pár minút "ukradli" a využili pekné priestory hotela Carlton, aby sme zvečnili jej pôvabný zjav.

 

Vyšívaný trblietavý korzet so srdiečkovým výstrihom s obrovskom nadýchanou sukňou z jemného tylu.... Takmer ako Popoluškine svadobné šaty :)

 

kolaz_diva_1

 

Klobúčik so závojom do tváre - z dielne módnej návrhárky Andrey Paldan - pôsobí romanticky a zároveň rafinovane. Pohľad Mirkiných krásnych modrých očí je aj napriek tomu prenikavý až magnetizujúci. Kvietok na klobúčiku perfektne ladil s kvietkami na sukni. 

 

diva_5_web

 

Labutí krk vynikne vďaka odhalenej šiji. Svadobný účes sa nesie v noblesnom duchu a pri pohľade zblízka vás očarí plasticita tvarov a jemná sieťka obopínajúca účes, ktorá korešponduje so závojom. Kadernícky salón Jean Louis David to proste vie :)      

 

diva_1_web

 

Vonku je okolo nuly... Ale denné svetlo je pri fotení na nezaplatenie... Tak čo Mirka? Skúsime to vonku na pár sekúnd?

 

diva_10_web

 

Bŕŕŕ!!! A sme vonku :) Vedeli ste, že smiech zohrieva? A to nielen dušu, ale aj telo :) Inak si nevieme vysvetliť, prečo sa Mirka začala smiať, hneď ako sme vyšli von.  

 

kolaz_diva

 

Tá limuzína svojou exkluzivitou zodpovedala Mirkinmu pôvabu. A určite by sa do nej bez problémov v takých veľkých šatách aj zmestila :) 

 

diva_8_web

 

Nenechali sme ju zamrznúť, nemusíte sa báť :) Stačil jeden horúci čajík a všetko bolo OK :)

 

diva_9_web

 

A tu sú dámy zo Svadobného salónu Diva, Ľudka a Dáša, ktoré dokážu z každej budúcej nevestičky vytvoriť nádhernú princeznú. 

 

diva_2_web

 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Svadobné šaty: Salón Diva

Modelka: Mirka K.

Vlasy: Jean Louis David

Priestory: Radisson Blu Carlton

 


Foto: Chriss by nevesta.sk

Info a rezervovanie svadobného fotenia:

E-mail: foto@nevesta.sk

Tel.: 0911 88 55 44

Chriss  | 24.1.2012, 08:00