Marmare sa v Bejrúte stretla so svetovými návrhármi

Mladá talentovaná slovenská módna návrhárka Ivana Marmare konzultuje svoje návrhy so svetovými módnymi návrhármi ako Hassan Mazeh či Blanka Matragi.
marmare_1

Marmare je v týchto dňoch na pracovnej ceste v Libanone. Zúčastnila sa na fashion show, vyberá si látky na novú kolekciu a navštevuje velikánov módneho sveta.
Ako prvý navštívila bejrútsky ateliér dizajnéra Hassana Mazeha. Niekoľkodňovú stáž a konzultácie s návrhárom považuje za veľkú inšpiráciu: "Hassan Mazeh sa venuje prevažne tvorbe svadobných a spoločenských šiat. Všetky modely sa v jeho ateliéri vyšívajú ručne a pracuje na nich niekoľko ľudí. Ochotne mi všetko vysvetlil a ukázal, ako postupuje pri tvorbe." Ivana mu prezentovala aj svoju tvorbu, ku ktorej sa vyjadril uznanlivo. "S mojimi návrhmi bol spokojný," dodáva s úsmevom.
 

marmare_2


Nenechala si ujsť ani príležitosť navštíviť módny ateliér svetoznámeho Elie Saab. Návrhár však musel pracovne vycestovať, preto Marmare previedla po jeho trojposchodovom ateliéri jeho asistentka."Na osobné stretnutie s majstrom módy ešte čakám." Okrem neho sa má Ivana  stretnúť aj s Blankou Matragi.

 

marmare_7

 

Ivanka, držíme ti palce, aby stretnutia vyšli a tešíme sa na podrobnosti :) 

 

Foto: Archív I. M.

Kristína  | 1.2.2012, 09:00

Fotogaléria

marmare_3marmare_4marmare_5marmare_3marmare_4marmare_5marmare_3marmare_4marmare_5