Čo sa udialo za dva dni vo výstavnom stánku nevesta.sk?

Stretli sme sa zo stovkami našich čitateľov, budúcich neviest a s viac ako päťdesiatkou vystavovateľov. Nalíčili sme takmer päťdesiat slečien a dám, rozdali krásne kozmetické darčeky Mary Kay a vyhlásili súťaž o briliantové prstene ALO diamonds a o oblek na mieru! A keďže sme si to všetko nafotili, pozývame vás do galérie Nevesta.sk na svadobnej výstave Svadba od A - Z.
stanok_titulka

Spoznať ste nás mohli veľmi ľahko - vďaka krásnym ozdôbkam z Designers Collection :) Zľava manažérka Evka, šéfredaktorka Kristína a redaktorka Andrea.

 

stanok_22

 

A takto vyzeral náš stánok - ktorý nám takto krásne vyzdobila svadobná agentúra Ceremony - so skvelým výhľadom priamo pred hlavným pódiom. Na dvoch veľkých plazmách si návštevníci mohli pozerať druhé vydanie on-line časopisu NEVESTA a na obrazovke stovky našich glamour svadobných fotografií.

 

stanok_14

 

Budúcim nevestám, ale aj družičkám a svadobným mamám sme umožnili v spolupráci s Mary Kay vyskúšať svadobné líčenie, ktoré malo obrovský úspech. Poozrite tu. Dievčatá netrpezlivo čakali pri stánku, kým sa uvoľní niektorá z nezávislých kozmetických poradkýň Mary Kay. Veľké poďakovanie vizážistkám - Jarke Červeňanovej, Lucke Némethovej, Karin Vargovej, Beatrix Vitályosovej, Katke Ábelovej, Aničke Švelanovej a Stanke Pintérovej. :) 

 

stanok_kolaz_mk

 

Takto krásne upravili našu modelku Leu, ktorá v šatách Salónu Nicole pózovala pri reportáži a ochotne informovala záujemcov v našom stánku.

 

1_den_25

 

Našim vizážistkám neodolali ani moderátorka Miriam Kalisová, ktorá zasadla do poroty v súťaži Svadobné šaty 2012 (na foto s módnym návrhárom Andrejom Baraníkom, tiež porotcom v súťaži). S vizážistkou Jarkou si pri líčení výborne pokecali a prepúdrovať sa u nás dala aj majiteľka Svadobného salónu Diamond Diana Černá.

 

stanok_kolaz_licenie

 

V nedeľu nám pózovala modelka Anna a účes jej pred bannerom na svadobné fotenie vyčarovala hairstylistka Barbora Zavadzanová. 

 

stanok_15

 

V šatách zo salónu Lilienne vyzerala neodolateľne! Čierno-biela nevesta - horúci trend! Pred bannerom nám zapózovala aj 1. Vicemiss Nitra Michaela Meňkyová - tvár z obálky druhého čísla časopisu NEVESTA - a na tom banneri - to je ona! :)

stanok_kolaz_fotenie

 

Svadobné fotenie od Chriss by nevesta.sk malo veľký úspech. Do diára pribudlo niekoľko termínov - veď kto by nechcel mať svadobné fotografie ako z titulky časopisu NEVESTA :)

 

stanok_8

 

Svadobný prieskum vypĺňali snúbenci jedna radosť, veď možnosť diamantovej výhry je naozaj lákavá! Ako prieskum dopadol, vás budeme priebežne informovať. A o diamontové prstene ALO diamonds stále hráme - tu.

 

stanok_kolaz_pasul_mirelli

 

Pozrieť nás prišla aj manažérka svadobnej výstavy Zuzana Pasulkášová, ktorá si momentálne užíva materskú dovolenku a svoju krásnu dcérku (vľavo). Módna návrhárka Miriam Lisová (vpravo) navrhla úžasnú svadobnú kolekciu pánskych oblekov Marco Mirelli, dostala od nás veľkú poklonu.

 

stanok_kolace_3

 

Keď nám manažérka Evka doniesla tieto úžasné zákusky, neodolala som a hoci som bola riadne "mlsná", najskôr som ich musela nafotiť :)

Predstavte si, piekla ich mamina tejto krásnej slečny Danky Meszárosovej, ktorá jej v stánku pomáhala. Danka je mimochodom finalistka Miss Nitra 2011, preto som si ju musela nafotiť tiež.

 

stanok_kolace_4

 

Ak ste tohtoročnú výstavu nestihli, budúci rok sa určite zastavte! Budeme sa na vás tešiť!

 

stanok_lea_kolaz

 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Kristína | 20.2.2012, 14:00