Hitom tohto roka sú žiarivé farby

Konečne niečo optimistické! Chladné dni sa začínajú meniť na teplé a slnečné, a preto treba obmeniť aj náš šatník. Nasledujúcim sezónam budú kraľovať hlavne pastelové a neónové farby.
Farebné trendy

Inštitút farieb Pantone určil za vedúcu farbu tohto roka mandarínkovú. Využívajú ju Marc Jacobs a Dolce & Gabanna. Okrem výraznej oranžovej je trendy aj mentolovo-zelená (kelly green), ktorú do svojej tvorby zakomponovali Louis Vuitton, Prada a Versace. Burberry a Marni sa inšpirujú kanárikovo-žltou. Páni môžu svoje odevy zvýrazniť koralovo-červenou. Túto farbu, ktorá je zčasti ružová, červená a oranžová, predstavili Chloe, DKNY, Chanel a Oscar de la Renta. Ak máte radšej tmavšie, než svetlejšie farby, tak pre vás je určená kobaltovo-modrá, ktorú používa Victoria Beckham, Vera Wang a Vivienne Westwood. 

 

Foto: SITA/AP

Lucia  | 18.4.2012, 09:00

Fotogaléria

Farebné trendy 6Farebné trendy 5Farebné trendy 4Farebné trendy 3Farebné trendy 2Farebné trendy 1Farebné trendy 6Farebné trendy 5Farebné trendy 4Farebné trendy 3Farebné trendy 2Farebné trendy 1Farebné trendy 6Farebné trendy 5Farebné trendy 4Farebné trendy 3Farebné trendy 2Farebné trendy 1Farebné trendy 6Farebné trendy 5Farebné trendy 4Farebné trendy 3Farebné trendy 2Farebné trendy 1Farebné trendy 6Farebné trendy 5Farebné trendy 4Farebné trendy 3Farebné trendy 2Farebné trendy 1Farebné trendy 6Farebné trendy 5Farebné trendy 4Farebné trendy 3Farebné trendy 2Farebné trendy 1