Na Bratislavských módnych dňoch aj svadobné šaty!

Aj tento rok sa v hoteli Double Tree by Hilton v Slovenskom hlavnom meste konala prestížna módna udalosť. Mólo patrilo návrhárom z rôznych krajín.
modely katariny halasovej

Okrem prehliadky odevov z luxusných butikov svoje dizajnérske kúsky predviedol aj mladý český návrhár Libor Komosný, ktorý návštevníkom predstavil kolekciu Identity. Jeho modely boli veľmi prepracované, odvážne a originálne. Objavia sa aj v New Yorku počas Slovak Fashion Night. Letnú atmosféru, čipku a satén ukázala vo svojej tvorbe Veronika Hložníková. Robert Bartolen ukončil prehliadku prezentáciou romantických svadobných šiat vytvorených z čipky a padavých materiálov. Nechýbali ani veľké nadýchané sukne a kytice z bledoružových ruží. Španielsku originalitu a glamour predstavila Kina Fernandez v podobe béžových a ružových šiat. Elegantné, romantické a originálne modely zvýrazňovali ženské krivky.

 

Foto: Tibor Géci

Lucia  | 4.5.2012, 20:00

Fotogaléria

bratislavskemodnedniiibratislavskemodnednibratislavskemodnedniibratislavskemodnedniiibratislavskemodnednibratislavskemodnedniibratislavskemodnedniiibratislavskemodnednibratislavskemodnednii