Casual štýl s Tom Steed: Biela-modrá-červená

Farebná kombinácia, ktorá svojou univerzálnosťou sadne väčšine mužov. Či už zasnívanému blondiakovi alebo tmavému talianskemu typu so sexi prižmúreným pohľadom. Neviete, na akú príležitosť by ste sa mali takto vystrojiť? Vymenujeme vám ich hneď niekoľko!
casual_1_titulka

Športové sako, košeľa s dlhým rukávom, ktorá sa môže nosiť aj bez kravaty, dlhé nohavice - môžu byť aj plátené alebo rifle bez vyšúchania a náznaku obnosenia, elegantné mokasíny, ponožky aj so vzorom a opasok. Presne tieto atribúty definujú "smart casual" dress code - čiže ležérne oblečenie vhodné na večierok, vernisáž, módnu prehliadku a iné spoločenské aktivity v rámci voľného času alebo... Plánujete požiadať svoju partnerku o ruku? Pri romantickej večeri vám v takomto outfite neodolá!

 

casual_2

 

Tom Steed - made to measure poznáme predovšetkým ako značku, ktorá poskytuje pánom v business a svadobnej móde vysoký komfort - šitie oblekov a košieľ na mieru. Tom Steed však nezabúda ani na voľný čas, keď si spoločenská akcia od pánov vyžaduje dodržať smart casual dress code. V novej kolekcii prináša nápadité kombinácie farieb a materiálov s dôrazom na doplnky.

 

casual_3

 

Tmavomodré menčestrové sako ozvláštňujú také detaily ako dierky na gombíky obšité červenou niťou, farebná podšívka či vyšitý monogram na vnútornej strane saka. Zamatový odlesk saka perfektne dopĺňa farebná slim košeľa s trendovým červenobielym dezénom a vysokým golierom na dva gombíky, ktorý je z vnútornej strany farebne podšitý. Outfit dopĺňajú rovné rifle a hnedé semišové mokasíny, s ktorými ladí kožený opasok.

 

casual_4

 

Hodvábna vreckovka dáva celému zjavu výnimočný podtón a značí, že takto oblečený muž si váži spoločnosť, v ktorej sa ocitol a každá žena sa v jeho prítomnosti môže cítiť veľmi príjemne.  

 

Tak, čo páni, ak sa blíži váš veľký deň alebo sa chcete v spoločnosti vašej elegantnej partnerky cítiť rovnako trendy, choďte si "namiešať" ten správny ležérny look do butiku Tom Steed. Nájdete ho v Bratislave v Starom meste na Michalskej ulici alebo v Trnave na Františkánskej ulici.

Už len popriať, aby povedala ÁNO! :)

 

Foto: Chriss by nevesta.sk
Sako a košeľa: Tom Steed
Model: Roman K. S.
Vizáž a vlasy: Boris Bordács
Pánsky strih: Jean Louis David
Priestory: Sheraton Hotel Bratislava

Kristína  | 31.5.2012, 10:00