Robert a Kristen: Bude to svadba roka!?

Pamätáte si upírsku svadbu krehkej Belly a príťažlivého Edwarda zo ságy Twilight? Zabudnite na ňu! Tentokrát to bude naozaj! Herečka Kristen Stewart (22) a jej herecký kolega Robert Pattinson (26) chystajú svadbu. Zverejnili zatiaľ len niekoľko detailov a napriek tomu sa o nej hovorí ako o svadbe roka!
kiki-a-rob-titulka

S podrobnosťami o blížiacej sa svadbe prišiel ako prvý magazín OK!, ktorý odhalil aj skutočnosť, že Robert nedávno daroval svojej nastávajúcej krásny smaragdový prsteň. „Robert je romantický a miluje, keď má príležitosť dokázať Kristen, že je tá pravá. Dal jej prsteň, pretože ju zbožňuje a chce sa s ňou oženiť,“ povedal zdroj blízky tejto dvojici. „Kristen bola taká nadšená, že prsteň odfotila a obrázok hneď poslala svojej mame Jules Stewart.“

 

Téma svadobných obrúčok je tiež veľmi zaujímavá. Keďže Kristen nie je práve nadšenec veľkých diamantov, snúbenci sa rozhodujú o čiernych obrúčkach. Pokiaľ ide o miesto svadby, chcú sa zosobášiť niekde v súkromí, napríklad na pokojnej pláži ďaleko od všetkých zvedavcov a paparazzi fotografov. Špekuluje sa, že dvojica sa vráti do Brazílie, kde sa natáčala filmová svadobná cesta Belly a Edwarda, a kde sa obom veľmi páčilo.

robert-a-kristen,-breaking-down-wedding

Tak a teraz zvyšok svadobných detailov:

 

- Dar Roberta pre Kristen: Robert Pattinson je nielen herec, ale aj nádejný spevák a taký bude aj dar pre jeho vyvolenú. Napíše jej vlastnú pieseň a plánuje ju zahrať na gitare Fender, ktorú mu darovala Kristen na Vianoce.

 

- Svadobné šaty: Kristen chce, aby boli jej svadobné šaty ešte jednoduchšie ako tie, ktoré mala oblečené vo filme Breaking Down. Ďalšie prekvapenie – nebude mať obuté topánky!

 

- Svadobní hostia: Bude ich maximálne sto. Väčšina z nich patrí k predstaviteľom spomínanej ságy Twilight, ale aj dobrá priateľka Katy Perry, ktorá bude zároveň Kristenina družička. Medzi prominentnými hosťami je aj Charlize Theron, Sienna Miller a v neposlednom rade Robertov najlepší priateľ, Tom Sturridge.

 

- Svadobná torta: Vanilková ozdobená jedlými kvetmi a na vrchole nebudú figúrky ženícha s nevestou.

 

- Svadobná pieseň, ktorá uvedie mladý pár do manželského života: „Van Morrison – Beside You“, ktorú vybral Robert.

 

foto: SITA/AP
        OK! magazín

Zuzka | 2.7.2012, 10:00