Angelinin prsteň za 250 000 dolárov

Ako to už býva zvykom na oslavách americkej smotánky, paparazii fotograf hľadá tú najväčšiu senzáciu. Fľak na šatách, potýčka medzi hosťami, necelebritný doprovod alebo čerstvo navlečený diamantový prsteň. S týmto prsteňom Angelinu odfotili na jednej súkromnej výstave umenia.
angelina,-brad-titulka

Expert na šperky Michael O´Connor obhliadol Angelinin prsteň a tu sú podrobnosti o ňom.


"Svetlo, ktoré sa vracia z diamantu je čisté a biele. Vzhľadom na to, že Brad a Angelina vždy vyberajú prvky, ktoré sú hlboké a emocionálne pre nich samotných, nie je pochýb o tom, že Brad vybral platinu ako symbol lásky, ktorá nikdy nevybledne." O´Connor dodal: "Tento prsteň je kus, raz bude niečím dedičstvom. Je na to ako stvorený. Na dedičstvo a na spomienky."

angelinajoliering
Práve tento expert na šperky a drahokamy odhadol cenu prsteňa na neuveriteľných 250 000 dolárov. Muž zodpovedný za dizajn je Robert Procope. On a Jolie spolu spolupracovali na rade šperkov v roku 2011, ktoré boli určené do dražby na charitu. Tiež navrhol slávny náhrdelník, ktorý Angelina nosila vo filme Turista.

angelinajolietourits

Nielen ona, ale aj Brad obľubuje Procopeove šperky - Pitt mal na sebe diamantové manžetové gombíky a prsteň od Procopea na odovzdávaní Oscarov 2012.
Či je hodný toľko, koľko skutočne stojí, posúďte sami. Zvážte však, že diamant má veľkú cenu.

 

Foto: hollyscoop.com

Zuzka | 4.7.2012, 10:00