Najkrajšie svadobné obrúčky roku 2018 zo sveta

Ak si niekto v dnešných dňoch vyberie jednoduchý žltý krúžok, tak to určite nebude kvôli chabej ponuke klenotníkov, ale z presvedčenia a obdivu jednoduchosti, v ktorej sa skrýva krása tak symbolického partnerského šperku – svadobnej obrúčky. No ten, kto chce na ruke nosiť obrúčku predsa len o trošku ozdobejšiu, má v súčasnosti na výber doslova nespočetné množstvo rôznych, často až dych vyrážajúcich modelov.
obrucky_fischer_titulka

Klenotníci sa v posledných rokoch predháňajú v tom, kto prinesie originálnejší a ešte neopozeraný dizajn snubných prsteňov.

 Tak sa okrem najobľúbenejšieho kovu - zlata vo všetkých jeho odtieňoch, striebra, platiny, paládia či titánu na vašej obrúčke môže objaviť už aj karbón, ktorý bol doteraz používaný výlučne v oblasti vedy a techniky. 

O kovoch, používaných na prstene budeme bude však reč neskôr, teraz sme pre vás vybrali svadobné obrúčky, výnimočné svojim vzhľadom, ktoré si pri snívaní o tých vašich určite pozriete s veľkým záujmom!  



 (Ponuku e-shopu snubniprstenypro2.cz si môžete pozrieť tu.)




Švajčiarskeho lídra (aspoň čo sa týka Wuaw-efektu), spoločnosť MEISTER predstavovať nemusíme. Sledujeme ho už dlhodobo, pretože obrúčky tejto značky sa jednoducho prehliadnuť nedajú. O ich "otáčavom" prsteni Girello® Drehringe, za ktorý získali prestížne ocenenie za dizajn, sme už písali. Pre ich prstene je typický výrazný dizajn, kombinujúci viacero farebností drahých kovov a neodmysliteľný diamant... 


12_8828_mtr_102

(Meister)

12_8989_mtr_39

(Meister)


12_8996_mtr_110(Meister)



mtr_neuheiten_2014_8_tr_dl(Meister)





Cenu reddot award za dizajn pre rok 2018 zožal AUGUST GERSTNER za túto nádhernú obrúčku s názvom "Ranné zore" z rôznych tónov zlata a osadenou 100 diamantami:

august_gertsner_reddot

(Gerstner Morgenröte)


august_gerstner_trauringe1

(August Gerstner)


Gravúra "AG" na vnútornej strane znamená, že obrúčka je vyrobená v Nemecku firmou so 150-ročnou tradíciou, na ktorú sa s hrdosťou odvoláva.

august_gerstner_trauringe2(August Gerstner)


august_gerstner_trauringe3

(August Gerstner)


august_gertsnerblue(August Gerstner)








Za fascinujúcim dizajnom značky FISCHER sa skrýva tradícia a jej pokračovatelia už v piatej generácii. Keď sme uverejnili článok o ich karbónových obrúčkach, vzbudilo to váš obrovský záujem. Písali nám hlavne muži, ktorým je tento dizajn mimoriadne blízky. A musíme uznať, že vo svojej edícii FischerCarbon® je karbón, ktorý vyniká svojou stabilitou, odolnosťou voči chemikáliám či zmenám teplôt, použitý naozaj majstrovsky. A keď ešte vezmeme do úvahy, že v porovnaní so zlatom je ešte aj mimoriadne ľahký, obrúčku na ruke snáď ani necítiť... 


fischer_schmuckringfashionista1(FischerCarbon®)


schmuckringtwinringgatsby1(FischerCarbon®)

trauring_schmiede2(FischerCarbon®)

fischertrauringe_kollektionfischercarbon_2301480070rgb1(FischerCarbon®)




Táto kombinácia pravdepodobne nedá spávať všetkým romantičkám, ktoré obdivujú éru zašlých čias a neskonalej elegancie: kolekcia filigránskych prsteňov s intarziou, kombinujúcou keramiku a rôzne druhy drahých kovov a kameňov:

fischertrauringe_elise_2507560070rgb(Fischer Trauringe)

fischertrauringe_elise_2537561080_254756257563070rgb(Fischer Trauringe)

fischertrauringe_elise_2537561080_254756257563070rgb_a(Fischer Trauringe)

fischer_eheringetrauringe_in_voller_bluete(Fischer Trauringe)

fischertrauringe_kollektionfischerlichterspiel(Fischer Trauringe)



fischer_trauringe_3_faszination(Fischer Trauringe)

fischer_trauringe_2_sonnenkuss(Fischer Trauringe)


fischer_trauringe_1(Fischer Trauringe)

fischer_eheringetrauringewechselspiel(Fischer Trauringe)






trauring_schmiede3(Trauring Schmiede)trauring_schmiede4(Trauring Schmiede)

trauring_schmiede1(Trauring Schmiede)


trauring_schmiede5(Trauring Schmiede)trauring_schmiede6(Trauring Schmiede)trauring_schmiede7(Trauring Schmiede)


trauring_schmiede8(Trauring Schmiede)


Svadobné obrúčky


Môžu byť bez ornamentov a úplne hladké. Môžu byť jemné, tenké a nenápadné, také krehké krásky. No môžu byť výrazné, ozdobené vzorom s keramickou výplňou, farebné a s vyrytým vyznaním lásky, písaným vlastnou rukou vášho partnera. Môžu byť s gravúrou či bez nej, s drahými kameňmi, s povrchom hladučkým ako sklo alebo upútať drsným povrchom...


  Ak sa podujmete na výber svadobných obrúčok, nech už bude váš výber akýkoľvek, bude VÁŠ. A ak bude urobený s láskou, nemôžete urobiť krok vedľa!





Foto titulka:

Fischer Trauringe


Foto kolekcií v článku:

MEISTER

August Gerstner

Fischer Trauringe

Trauring Schmiede

Eva Grznáriková | 4.6.2018, 13:30