Svadobné šaty: Patricia Avendano

Španielska módna návrhárka predviedla počas Barcelona Bridal Week svoju kolekciu svadobných i spoločenských šiat. Dnes vás pozývame na prehliadku nádherne vypracovaných svadobných šiat rozmanitých strihov a materiálov.
Patricia Avendaño
patriciaavendano_tit

Originálnym modelom, ktorý sa nesie v retro duchu, sú tieto šaty so zaujímavým topom tričkového strihu, ktorý je ozvláštnený priesvitnou bodkovanou aplikáciou. Vrstvená volánová sukňa sa pri chôdzi hravo vlní a celý model robí nežnejším. Pozornosti určite neujde výrazná kvetinová dekorácia na páse.

 

patriciaavendano_001

 

patriciaavendano_002

 

patriciaavendano_004


Veľmi uhladeným dojmom pôsobia lesklé šaty jednoduchého strihu, ktoré sú doplnené praktickými vreckami na sukni. Tento zaujímavý prvok sa v poslednom čase čoraz častejšie objavuje na svadobných modeloch, za čo vďačí pravdepodobne svojej praktickosti. Vrecká však nie sú jediným prvkom, ktorým model púta pozornosť – pútavá je aj aplikácia z pierok, ktorá zdobí top a spodný lem jednoduchej sukne.

 

patriciaavendano_008


Jedným z najväčších skvostov kolekcie je tento zvodný model lodičkového strihu s nádherne vypracovanou vrchnou časťou, na ktorej dominuje detailne zdobená čipka. Priliehavá sukňa sa postupne rozširuje a prechádza k širokým vlnám. Spojenie tesnejšieho čipkového topu a postupne sa rozširujúcej sukne sa španielskej návrhárke pri tomto kúsku skutočne podarilo.

 

patriciaavendano_009

 

patriciaavendano_010


Originálne pôsobia tieto ľahučké šaty s topom rolákového strihu. Pás modelky je zdôraznený širokým opaskom zdobeným decentným šperkom. Uvoľnená vzdušná sukňa s volánmi pôsobí veľmi ľahko a vlny pri každom kroku vytvárajú zaujímavý efekt.

 

patriciaavendano_011

 

patriciaavendano_012


K ďalším pozoruhodným modelom z kolekcie Patricie Avendano patria aj tieto šaty s tričkovým topom a lodičkovým výstrihom. Top so zaujímavým vzorom je dekorovaný nenápadným tenkým opaskom s lesklou sponou. Okrem vrchnej časti model zaujme aj svojou úžasne širokou, no ako pierko ľahučkou sukňou.

 

patriciaavendano_013

 

patriciaavendano_015


Tak trošku ako penová torta pôsobí tento model korzetového strihu s bohato zdobenou sukňou. Pás je zdobený kvetinovou dekoráciou a dlhočizná sukňa je tvorená mnohými drobnými volánikmi, ktoré jej dodávajú tortičkový efekt.

 

patriciaavendano100512fotojorgeandreu_99h1078


Patricia Avendano predviedla na barcelonskom móle skutočne rozmanitú kolekciu svadobných šiat, v ktorej nájdeme niekoľko skvostných kúskov. O týždeň vám predvedieme aj jej farebnú kolekciu svadobných šiat.

 

Foto: Barcelona Bridal Week

Petra  | 3.10.2012, 10:00