Snubné prstene a obrúčky z dielne Monique Lhuillier

Renomovaná svadobná dizajnérka Monique Lhuillier sa okrem navrhovania svadobných šiat venuje aj šperkom, a tak nedávno predstavila svoju novú kolekciu dvadsiatich troch exkluzívnych modelov snubných prsteňov a obrúčok. Unikátne šperky dokonale reflektujú eleganciu a inovatívny štýl značky Monique Lhuillier.
lhuillier_tit

Dizajnérka sa vyjadrila, že inšpiráciou pri navrhovaní kolekcie šperkov jej boli predovšetkým svadobné modely, vďaka čomu sa jej podarilo vytvoriť jemné, romanticky pôsobiace prstene oplývajúce noblesou a čistotou. Každý kúsok je výnimočný a unikátny, zhotovený z najkvalitnejšej platiny a diamantov.

 

moniquelhuillierengagementrings

 

Monique Lhuillier povedala, že rovnako, ako je to pri jej svadobných šatách, aj šperky by mali odrážať osobnosť nevesty – preto sa rozhodla, že by jej kolekcia šperkov mala oslavovať jedinečnosť každej budúcej nevesty, a tak v nej nájdeme široké spektrum rôznych štýlov. Spoločným znakom celej kolekcie však sú čisté línie prepojené s decentnou krásou a prepychom.

 

antiquity


V kolekcii nájdeme prstene, ktoré sú akýmsi návratom k tradícii, napríklad aj tento kúsok z Antiquity Collection (v preklade starožitná kolekcia). Ide o úžasne prepracovaný kúsok vykladaný množstvom diamantov a nenápadnými zafírmi, ktoré umocňujú jeho pôvabný vzhľad. Len pre zaujímavosť, cena tohto kúsku je takmer 2 500 dolárov.

romantic

 

Okrem tradičných kúskov, ktoré pôsobia starodávnym dojmom, nájdeme medzi šperkami aj romanticky ladené modely. Snubný prsteň sa snaží svojím tvarom napodobniť vzhľad kvietku – zapletené stonky prechádzajú do nádherného diamantu, ktorý určite neunikne pozornosti. Tento model zaradila dizajnérka do Romantic Collection a jeho cena je 3 900 dolárov.


modern

 

Ak hľadáte niečo modernejšie, ale rovnako luxusné, skúste sa pozrieť na Modern Collection. Nájdete tu napríklad tento sofistikovaný prsteň zaujímavého tvaru, ktorý prechádza do dvojitého štvorcového rámu – práve ten dá dokonale vyniknúť masívne pôsobiacemu diamantu.


Po Vere Wang aj Monique Lhuillier ukázala, že jej ide výborne nielen navrhovanie svadobných šiat, ale i šperkov. Jej kolekcia je prepracovaná do každého detailu a ponúka možnosti viacerým typom neviest, a tak má možnosť výberu nielen tradične založená nevesta, ale aj romantička či moderne zmýšľajúca žena. Ktorý kúsok učaroval najviac vám?

 

Foto: moniquelhuillier.com, brides.com

Petra  | 28.10.2012, 12:00