Čipkovaná rozprávka s Monique Lhuillier

Kolekcia z dielne veľmi obľúbenej svadobnej návrhárky Monique Lhuillier určená na budúcoročnú jar prekvitá skvostnými modelmi, ktorým dominuje prepracovaná čipka. Práve tá dodáva jednotlivým kúskom nežnosť typickú pre práve sa prebúdzajúcu prírodu.

Monique Lhuillier
lhuillier_tit

V jarnej kolekcii nájdeme aj veselé a dievčensky jemné šaty so sukňou nad kolená. Zaujímavý tričkový top vznikol vďaka spojeniu korzetu a decentnej hodvábnej čipky. Aj hravá mašlička a ľahko zvlnená sukňa dodáva šatám dievčenskosť a nevinnosť.

 

lhuillier_1

 

lhuillier4


Pre romantičky a nadšené obdivovateľky štýlu vintage je tento model ako stvorený – véčkový výstrih, široké ramienka z čipky, priliehavý strih a dlhá sukňa – to všetko v sebe spájajú tieto nežné svadobné šaty.

 

lhuillier6

 

lhuillier5

 

lhuillier7

 

Veľmi zaujímavo pôsobí model s tylovou halenkou – tá zahaľuje plecia ako jemnučká pavučinka a vďaka svojej ľahkosti sa pri chôdzi étericky vznáša. Pozornosť si však zaslúži aj srdiečkový výstrih na korzete a dlhá široká sukňa. Všetko je to, ako inak, zdobené nádhernou Chantilly čipkou.

 

lhuillier_8-2


 

lhuillier_8

 

lhuillier_9

 

Z iného súdka je tento model, pri ktorom, ako sa zdá, Lhuillier myslela na nevesty túžiace po širokej sukni. Priliehavý korzetový top dekorovaný rozkošnou mašľou prechádza do dvojvrstvovej sukne – prvá vrstva je zdobená elegantnou čipkou a tá druhá je tvorená nariaseným tylom.

 

lhuillier3jpg

 

lhuillier_10

 

lhuillier_11

 

Jedným zo skvostov jarnej kolekcie je nepochybne tento do ružova ladený kúsok, ktorý je dokonalým zhmotnením jarnej nežnosti a dievčenskej nevinnosti. Lhuillier použila pri tomto modeli veľmi moderný strih so zníženým pásom – ten lemuje štíhlu postavu modelky a prechádza do nariasenej ružovej sukni s čipkou. Model je doplnený pavučinkovým španielskym závojom, pričom aj ten sa nesie v ružovej farbe.

 

lhuillier2


 

lhuillier_12

 

lhuillier_13

 

Aj nevesty túžiace po extravagancii si v jarnej kolekcii Monique Lhuillier nájdu niečo pre seba. Napríklad tento model posiaty zlatými ligotavými flitrami a s veľkou mašľou na páse vám zaručí, že pri vstupe do tanečnej sály vás nik neprehliadne.

 

Foto: Monique Lhuillier

Petra  | 20.11.2012, 20:00