Za úspešným mužom vždy stojí žena

Platí to aj o staronovom prezidentovi Spojených štátov amerických Barackovi Obamovi, za ktorým stojí jeho krásna a vždy dokonale upravená manželka Michelle Obamová.
detskykoncert

Iste každý z nás postrehol druhú inauguráciu amerického prezidenta Baracka Obamu. Pozrime sa na túto oficiálnu udalosť a nato, ako Michelle zvládla svoje vystúpenia po módnej stránke. Nech je jej vycibrený vkus príkladom pre nás všetky. Hoci niektoré jej kúsky stoja viac ako šatník nejednej z nás :).  
Na oficiálnu prísahu prezidenta Baracka Obamu sa celá rodina Obamovcov odela do modrého. Modročierne šaty značky Reed Krakoff s potlačou kvetov doplnila Michelle o kardigán a lodičky značky Manolo Blahnik. Malia a Sasha udržali trend modrou a fialovou. Mila zvolila fialový kabát J. Crew a mladšia modrý kabát z dielne Kate Spade.

 

oficialnainauguracia

 

Pri príležitosti detského inauguračného koncertu Michelle zvolila ležérnejší štýl, bielu blúzku z dielne Alexandra McQueena doplnila čiernymi nohavicami a ozdobným opaskom.

 

koncert2

 

Na verejnú prísahu svojho manžela zvolila Michelle zaujímavý kúsok z dielne amerického návrhára Thoma Browna – modrosivý kabát, ku ktorému zvolila výrazné kožené rukavičky a čierny opasok.

 

kabat2


Na inauguračnú recepciu dorazila Michelle v čiernych flitrových koktejlových šatách od Micheala Korsa, ktoré sme na nej síce už raz videli, no dokázala všetkým, že nemá problém obliecť si niečo dvakrát.

 

recepcia


Ukončením inaugurácie je nepochybne bál, ktorý sme tu už spomínali. Špeciálne na túto príležitosť boli ušité žiarivo-červené šaty zo šifónu a zamatu s upevnením okolo krku.

 

bal1

 

Tak ako pri prvej inaugurácii, aj tentokrát prvá dáma vsadila na mladého návrhára Jasona Wu. Doplnky zvolila z dielne Jimmy Choo (lodičky) a prsteň od Kimberley McDonald.

 

Zdroj: webnoviny.sk, SITA/AP

KačLigač | 30.1.2013, 10:00