Svadobné šaty: Angel Sanchez jar 2013

Venezuelský módny návrhár priniesol veľmi sviežu a ľahkosťou oplývajúcu kolekciu svadobných šiat na tohtoročnú jar. Jeho jarná svadobná kolekcia je plná nových materiálov, moderných strihov a prekvapivej hry svetla. Poďte sa s nami pozrieť na svadobné šaty ušité z látok tenkých ako papier a ľahkých ako pavučinka.



angel-sanchez-tit

Angel Sanchez je zaručenou značkou kvality, o čom svedčí aj to, že je veľmi obľúbený medzi hollywoodskymi hviezdami, akými sú Sandra Bullock či Liz Hurley. Zaujímavosťou najnovšej svadobnej kolekcie je, že šaty sú okrem iného ušité aj z acetátového vlákna – aj v móde sa totiž technológie menia a vyvíjajú. Táto látka je dokonca ľahšia ako prírodný hodváb a vďaka tomu pôsobia modely skutočne sviežo a odľahčene.

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-8

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-1

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-2

 

Materiály, ktoré pri svojich modeloch používa Sanchez, sú vždy výnimočné, no tento rok svoje hranice ešte posunul, keď použil tenučké a voľne vejúce látky v spojení s ľahkými pierkovými aplikáciami, ľadovo modrý tyl a medovú organzu. Použitím výnimočných materiálov a sviežich strihov sa podarilo Sanchezovi vytvoriť modernú svadobnú kolekciu, v ktorej si však to svoje nájde aj tradičnejšie zmýšľajúca nevesta.

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-7

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-12

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-4

 

Vo svojej jarnej kolekcii dosiahol modernú eleganciu aj využitím výrazných línií a asymetrie, ktorú si môžete všimnúť pri tomto modeli ozdobenom zaujímavou ozdobou prechádzajúcou od korzetu až k sukni. Asymetriu sa mu podarilo zakomponovať aj do ďalšieho modelu, ktorý je doplnený aj obľúbenou peplum sukničkou a hru svetla použil pri šatách korzetového strihu s nadýchanou sukňou a hravým lesklým bodkami.

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-5

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-3

 

angel-sanchez-spring-2013-bridal-collection-9

 

Venezuelčan Angel Sanchez módny svet neustále prekvapuje a prichádza s inovatívnymi nápadmi – prináša nielen nové materiály, ale aj zaujímavé, no napriek tomu elegantné a decentné strihy.

 

Foto: Angel Sanchez

Petra  | 15.3.2013, 10:00